ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ HONDA PARK ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!

Μια από τις πιο δημοφιλής εγκαταστάσεις motocross διεθνώς, το Honda Park στο Olmen του Βελγίου, θα αναγκαστεί να κλείσει καθώς η αδειοδότηση του αποσύρθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας της βελγικής κυβέρνησης.

Εδώ και τρία χρόνια το Honda Park στο Βέλγιο έχει έρθει αντιμέτωπο με τους κατοίκους των γύρω περιοχών λόγω θορύβου. Οι πιέσεις και οι νομικές ενέργειες των κατοίκων ανάγκασαν τον Φλαμανδό Υπουργό Περιβάλλοντος Zuhal Demir να ακολουθήσει τις συμβουλές του Συμβουλίου της Επικρατείας αποσύροντας την άδεια της πίστας, γεγονός που σημαίνει το τέλος μιας ιστορικής motocross εγκατάστασης της Ευρώπης. Δυστυχώς, αυτό ανοίγει την πόρτα για το κλείσιμο και άλλων εγκαταστάσεων στο βόρειο Βέλγιο, που βρίσκονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Αυτό που φαίνεται να μπορεί να ανατρέψει την παρούσα κατάσταση με τους περιβαλλοντικούς περιορισμούς, είναι οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, οι οποίες στο motocross μπορούν να έχουν άμεση εφαρμογή, με την υπάρχουσα τεχνολογία τους. Ίσως τελικά, η ηλεκτροκίνηση να έρθει πιο γρήγορα στο motocross, από όσο φανταζόμαστε.

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!