ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.ROMAN ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Hard Enduro: Αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνας και η 2η νίκη για τον Mario Roman που κέρδισε και πάλι στο ισπανικό Extreme Enduro πρωτάθλημα με ένα μεγάλη διαφορά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν η δεύτερη συνάντηση του νέου Ισπανικού Extreme Enduro Championship στο La Rioja. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε έδαφος που ήταν πολύ ξερό και πολύ τεχνικό. Είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές πρωτάθλημα, συγκεντρώνοντας 260 συμμετοχές σε αυτόν τον δεύτερο του γύρο, με αρκετούς κορυφαίους αναβάτες, συμπεριλαμβανομένου του Extreme Enduro αναβάτη μας, Mario Roman.

Ο Mario είχε μια καλή αρχή πετυχαίνοντας την πρώτη θέση στο πρόλογο το Σάββατο, αυτό του έδωσε την πρώτη θέση στην εκκίνηση για τον αγώνα της Κυριακής. Παρά την εξαιρετική του θέση, είχε μια περίπλοκη αρχή στον αγώνα, με μια σύγκρουση στην πρώτη στροφή και μια πτώση που τον έφερε στις μεσαίες θέσεις. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σκληρά και ανέβηκε στην κατάταξη, ξεπερνώντας όλους τους ανταγωνιστές του έναν προς έναν μέχρι που πήρε το προβάδισμα.

Στη συνέχεια κατάφερε να συνεχίσει με τον δικό του ρυθμό, διευρύνοντας την διαφορά του, κερδίζοντας έτσι και αυτόν τον δεύτερο αγώνα, βελτιώνοντας έτσι την προετοιμασία του για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro.

O Mario δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:“Ο αγώνας ήταν φανταστικός και πολύ σκληρός. Όλο το Σαββατοκύριακο πήγε πολύ καλά με την ομάδα. Ο μηχανικός μου David έκανε εξαιρετική δουλειά ως συνήθως προσαρμόζοντας το 300 SE. Δουλέψαμε σε αυτόν τον αγώνα με μεγάλη προσδοκία. Αυτή ήταν μια καλή προετοιμασία για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM με τη νέα μου μοτοσυκλέτα για τη σεζόν του 2021. Αισθάνθηκα αμέσως καλά με την μοτοσυκλέτα και καταφέραμε να κάνουμε τις σωστές ρυθμίσεις. Αισθάνομαι ωραία να κάνω έναν αγώνα αυτήν τη στιγμή του έτους, θα ήταν ωραίο να είχαμε τη δυνατότητα να κάνω και τους έξι. Ωστόσο, είμαι απίστευτα ευγνώμων στην ισπανική ομοσπονδία που διοργάνωσε αυτό το πρωτάθλημα υπό τις τρέχουσες συνθήκες, θέλω να πω ευχαριστώ στους υποστηρικτές για τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων. Ήταν καλή προπόνηση για εμάς, αισθάνομαι σε καλή κατάσταση και έτοιμος για το υπόλοιπο της σεζόν. “

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...