FIM HARD ENDURO 2021 – O M.LETTENBICHLER ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ EXTREME XL LAGARES


Rnd 1, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro FIM – Extreme XL Lagares, Πορτογαλία. Ο Manuel Lettenbichler της Red Bull KTM Factory Racing είναι έτοιμος για το 2021 Extreme XL Lagares. Το τριήμερο πορτογαλικό γεγονός, από τις 7 έως τις 9 Μαΐου, σηματοδοτεί τον πρώτο γύρο του εναρκτήριου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro 2021. Η Red Bull KTM Factory Racing και ο Manuel Lettenbichler θέλουν να ξεκινήσουν αυτό που φαίνεται να είναι μια συναρπαστική σεζόν μετά την εισαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro.

Εξελιγμένο από το πρωτάθλημα WESS, η νέα σειρά για το 2021 επικεντρώνεται σε σκληρές εκδηλώσεις enduro στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Προκαλώντας τους αναβάτες με διαβόητους ακραίους αγώνες καθ ‘όλη τη διάρκεια του ημερολογίου, το FIM HEWC θα διαθέτει διάφορες μορφές εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τα πιο γνωστά enduros του πλανήτη.

Μια τριήμερη εκδήλωση, η πρώτη φάση του FIM HEWC θα οδηγήσει τον Mani στο Extreme XL Lagares, που θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία αυτό το Σαββατοκύριακο. Διαθέτοντας μια αναθεωρημένη μορφή για το 2021, εν μέρει λόγω των απαιτούμενων περιορισμών θεατών, η εκδήλωση θα συνεχίσει αναμφίβολα να προκαλεί στους αναβάτες στο συνδυασμό ακραίων καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των περίφημων ολισθηρών ποταμών που θα κάνουν για άλλη μια φορά τα πράγματα απίστευτα δύσκολα για όλους.

Παρά την έλλειψη γεγονότων την περασμένη σεζόν, το 2020 ήταν ακόμα μια καλή χρονιά για τον Lettenbichler. Υπογράφοντας με την Red Bull KTM Factory Racing στις αρχές της σεζόν, ο Mani πήγε στο βάθρο στο King of the Motos event στη Βόρεια Αμερική με την πρώτη του προσπάθεια. Επιστρέφοντας σε ανταγωνιστική δράση τον Οκτώβριο, ο συμπαθής Γερμανός κέρδισε την εξαντλητική πενταήμερη δοκιμασία του Red Bull Romaniacs – ένα γεγονός που έγινε ακόμα πιο δύσκολο λόγω του μεταβαλλόμενου φθινοπώρου καιρού.

Πολύ ενθουσιασμένος και ανυπόμονος, ο Lettenbichler ελπίζει να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στην καμπάνια του FIM HEWC, με στόχο τη νίκη στον πρώτο γύρο στην Πορτογαλία. Και με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις πρωταθλήματος να εμπίπτουν καλά στη ζώνη άνεσης του 23χρονου, ο Mani ελπίζει να πάρει τον τίτλο στο τελικό της σειράς GetzenRodeo στη Γερμανία, στις 29-30 Οκτωβρίου και να πάρει τον παγκόσμιο τίτλο μπροστά στους συμπατριώτες του Γερμανούς.

Manuel Lettenbichler: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη σεζόν. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro του FIM μοιάζει να είναι εκπληκτικό. Προφανώς, δεν είχαμε τόσους αγώνες πέρυσι, οπότε το ανυπομονούμε για μια πλήρη σεζόν. Γνωρίζω ότι τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά στην αρχή, καθώς δεν θα υπάρχουν πολλοί θεατές, σίγουρα στις πρώτες εκδηλώσεις, αλλά ακόμη και να επιστρέψουμε σε αγωνιστικό ρυθμό και να δούμε ξανά όλους τους άλλους θα είναι καλό. Ας ελπίσουμε ότι καθώς περνά η χρονιά, θα έχουμε πίσω κάποιους θαυμαστές να μας ενθαρρύνουν. Οι δοκιμές πάνε καλά και είμαι πολύ χαρούμενος με τη μοτοσυκλέτα. Έχουμε κάνει καλή δουλειά στην ανάρτηση και είμαι πολύ χαρούμενος με την εξαιρετική μου ρύθμιση στο KTM 300 EXC TPI. Ας ελπίσουμε ότι αν όλα πάνε καλά, μπορώ να έχω ένα καλό αποτέλεσμα στην Πορτογαλία και μετά να το συνεχίσω στους άλλους αγώνες. Ο στόχος, όπως πάντα, είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα, αυτό το μέρος δεν αλλάζει ποτέ. “

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...