ΛΕ.Μ.Σ. – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να διοργανώσουμε με μεγάλη επιτυχία τον 2ο Πανελλήνιο αγώνα Motocross. Όλα κύλησαν ομαλά. Τις όποιες δυσκολίες τις αντιμετωπίσαμε. Οι αγωνιζόμενοι απόλαυσαν την πίστα μας αλλά και γενικότερα την τοποθεσία και αυτό μας ευχαριστεί! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σπάσαμε το ρεκόρ συμμετοχών,διότι η πίστα motocross Σπερχειάδας έχει φιλοξενήσει πολλούς αγώνες κατά το παρελθόν με την Α.Λ.ΜΟ.Σ και είναι γνωστή στο πανελλήνιο.

Η βοήθεια των παλιών μελών της Α.Λ.ΜΟ.Σ. ήτανε σημαντική και τους ευχαριστούμε πολύ! Επίσης ,ευχαριστούμε πολύ την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ για την συνεργασία !Θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε για τη στήριξη το Δήμο Μακρακώμης,Δήμαρχο και Αντιδημάρχους ,τον Περιφερειάρχη κο Σπανό,τον Αντιπεριφερειάρχη κο Καρακάντζα,τον Αντιπεριφερειάρχη και πρόεδρο του ΟΠΑΣΤΕ κο Κυρμανίδη.

Ακόμη, ευχαριστούμε για την παρουσία τους ,τον βουλευτή κο Χειμμάρα ,τον αντιπερ/χη κο Καρακάντζα,τον Αντιπερ/χη κο Καραγιάννη,τον Αντιπερ/χη κο Αποστολόπουλο ,τον Δήμαρχο κο Χαντζή,τον αναπληρωτή Δημάρχου κο Κοντογεωργο,τον Αντιδήμαρχο κο Σπανό,τον Αντιδήμαρχο κο Κουτσολέλο, τον Αντιδήμαρχο Λαμιέων κο Κυρίτση ,τον εντεταλμένο αθλητισμού κο Παπασάρα ,την εντεταλμένη κα Ρήγα,τον πρόεδρο κοινότητας Σπερχειάδας κο Τζιβελέκα, τον πρόεδρο κοινότητας Μακρακώμης κο Λιάσκα και την τοπική σύμβουλο κοινότητας Σπερχειάδας κα Σιούτα. Ευχαριστούμε για την παρουσία τους καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα ,την Αστυνομία,την Πυροσβεστική και το Ε.Κ.Α.Β.

Επίσης ευχαριστούμε πάρα πολύ τους επαγγελματίες που μας στηρίξανε με τις χορηγίες τους! Και φυσικά ένα τ ε ρ ά σ τ ι ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα εκείνα τα παιδιά που εθελοντικά αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να μπορέσουμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα! Η βοήθειά σας ήτανε πολύτιμη !

Ευχή όλων ,στον επόμενο αγώνα να μην υπάρχει υγειονομικό πρωτόκολλο και να μπορέσουν οι φίλαθλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού να μας επισκεφτούν και να τον απολαύσουν από κοντά.

1143 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024 ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ακύρωση του 4ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Mε έγγραφό του προς την...