MXGR 2021 – ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ

Η δυναμική του ελληνικού motocross βρέθηκε στο απόγειο της στον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2021 στην Σπερχειάδα. γράφοντας ιστορία που τουλάχιστον πρέπει να συνεχιστεί ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να μεγαλώσει. Αυτή την δυναμική, προσπάθησε ο φακός της CP Productions να αποθανατίσει στις φωτοιστορίες που ακολουθούν.

Ο μεγάλος άτυχος του αγώνα ήταν ο τοπικός Δ.Μπάκας της ΜΧ2. Αφού κατάφερε στους τελευταίους γύρους του πρώτου σκέλους να περάσει μετά από σκληρή μάχη τον Χ.Φωτόπουλο για την δεύτερη θέση, έμεινε από βενζίνη στον τελευταίο γύρο!
Νέο αίμα….νέες επιτυχίες για την πίστα της Σπερχειάδας.
Όλοι για έναν και ένας για όλους στην ΜΧ50.
Χαμός στην ΜΧ65…ο Γ.Τσαλίκης πέτυχε την δεύτερη του νίκη σε σκέλος κι όμως δεν πήρε την νίκη στον αγώνα!
Τρομακτική μάχη πάνω από τα όρια στους τελευταίους γύρους του πρώτου σκέλους της ΜΧ1 με τον Α.Γεωργαντά να καταφέρνει να κρατήσει πίσω του τον Π.Παπίλα.
Ο Α.Γεωργαντάς κέρδισε το πρώτο σκέλος της ΜΧ1 διατηρώντας το βαθμολογικό του προβάδισμα.
Μετά την καταστροφή στην Σκύδρα, ο Π.Παπίλας άξιζε την νίκη στην Σπερχειάδα και ελπίζει ακόμα και για το πρωτάθλημα της ΜΧ1.
Η πίστα αποδείχτηκε δύσκολη για τα μικρά 50άρια…ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Είναι γνωστό ότι οι streetάδες κάνουν motocross και εξαίρεση δεν αποτελεί ο πρωταθλητής των 600cc Δ.Καρακώστας. Tρέχει όποτε μπορεί και αγώνες MX.
Με τους αγώνες enduro στον αέρα ο Κ.Καράμπελας αλλά και άλλοι εντουράδες έτρεξαν στην Σπερχειάδα για να “ξεσκουριάσουν”.
Traffic Jam!
Το βλέμμα πριν μπεις για πρώτη φορά σε αγώνα ΜΧ!
Team Orders...!
Team Orders…!!!
1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...