FIM MX JUNIOR 2021 – ΕΠΑΘΛΟ RIDE GREEN CUP ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Αγαπητοί αναβάτες και ομάδες! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο Ride Green Cup 2021 που θα διεξαχθεί μαζί με το MX Junior, το οποίο στοχεύει να προσεγγίσει τους ανταγωνιστές σε πολύ μικρή ηλικία και να τους διδάξει για τη βιωσιμότητα.

Το RIDE GREEN CUP είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δείξουμε στους μικρούς μας αναβάτες τη σημασία της ενσωμάτωσης βιώσιμων πρακτικών στο άθλημά τους και να τους δώσουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση για το πώς μπορούν να το κάνουν. Οι αθλητές είναι οι ιδανικοί άνθρωποι για να δώσουν το παράδειγμα και να ευαισθητοποιήσουν τις κοινότητες τους χάρη στη δημοτικότητα και τις επιδόσεις τους. Η δήλωση της κα Kattia Juarez, Διευθύντρια της FIM International Sustainability Commission, «Για να γίνεις πραγματικός πρωταθλητής πρέπει να σέβεσαι τον πλανήτη».

«Λιγότερο πλαστικό, πιο φανταστικό» είναι το θέμα που επέλεξε η Εθνική Ομοσπονδία για φέτος τον διαγωνισμό
Το 2021 RIDE GREEN CUP βασίζεται σε ένα θέμα πάντα επίκαιρο στον κόσμο μας, τη μείωση της κατανάλωσης πλαστικού. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει θέσει σε ισχύ πρόσφατα έναν νόμο που απαγορεύει τη χρήση πλαστικών μίας χρήσης, οπότε ζητάμε από την ομάδα μας να αποφύγει τη χρήση τέτοιων ειδών (μπουκάλια, ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπίρουνα κ.λπ.)

Οι δραστηριότητες του 2021 RIDE GREEN CUP θα πραγματοποιηθούν σε 3 γύρους:

Πρώτος γύρος
– Η ομάδα πρέπει να εγγραφεί στο Instagram και να δημοσιεύσει φωτογραφίες ή/και βίντεο που βοηθούν το περιβάλλον χρησιμοποιώντας ένα hashtag: #RGCup21_nameoftheteam (για παράδειγμα #RGCup21_italia ή #RGCup21_USA ή #RGcup21_Japan, κλπ).
– Στις φωτογραφίες που θα δημοσιεύσετε πρέπει επίσης να ανατρέξετε στην επίσημη σελίδα του Ride Green στο Instagram – @FIMRideGreen και @fimlive @mxgp
– Αυτός ο γύρος θα ξεκινήσει μόλις οι ομάδες εισέλθουν στον διαγωνισμό και θα τελειώσει, όπως και οι άλλοι δύο γύροι την Κυριακή πρώτη Αυγούστου. Θα υπάρχει ένας πίνακας τοποθετημένος στο paddock με τα λογότυπα και τις πληροφορίες του διαγωνισμού RGCup.
– Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη των ομάδων (αναβάτες, μηχανικοί, προσωπικό κ.λπ.) καλούνται να δείξουν τη δέσμευσή τους να υπογράφουν τον πίνακα και να τραβούν φωτογραφίες ή βίντεο που πρέπει να δημοσιευτούν στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag που αναφέρθηκε παραπάνω και ανέφερε την επίσημη βόλτα Πράσινος λογαριασμός (@FIMRideGreen)
– Η κριτική επιτροπή θα μετρά τα likes και τον αριθμό των δημοσιεύσεων/ιστοριών. Η ομάδα με τις περισσότερες επιρροές με τον μεγαλύτερο αριθμό like και δημοσιεύσεων, θα κερδίσει τον γύρο. Στόχος αυτού του γύρου είναι η ευαισθητοποίηση της κοινότητας και έγινε θετικός επηρεαστής μεταξύ των οπαδών και των θαυμαστών.

Δεύτερος γύρος
– Η ομάδα με τις καλύτερες πρακτικές χωρίς πλαστικό θα κερδίσει αυτόν τον γύρο

Τρίτος γύρος
– Αυτός ο γύρος βασίζεται στην τήρηση του περιβαλλοντικού κώδικα FIM CID (κατάλληλη χρήση της περιοχής πλυσίματος, των σημείων ανακύκλωσης, χρήση του περιβαλλοντικού στρώματος, μεταξύ άλλων)
Μια κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει το αποτέλεσμα των τριών γύρων και όποιος έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα ανακηρυχθεί νικητής του τεστ.

Μην χάσετε τη διασκέδαση, ελάτε και ελάτε μαζί μας για το Ride Green Cup!

Με εκτίμηση,
Οργανωτική Επιτροπή 2021 Ride Green Cup

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...