ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ MOTOCROSS TRAINING CAMP 2021 ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΚΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ktm_husqvarna_patras – Το Σαβ/κο 21-22 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το τρίτο training camp από το αθλητικό μας σωματείο την Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. Στον αθλητικό χώρο «Δωροθέα Αναστασοπούλου», εκμεταλλευόμενοι τις διακοπές του Αυγούστου, βρέθηκαν γονείς και παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Επομένως κάνοντας μπάνια στις υπέροχες παραλίες και τρώγοντας στα υπέροχα παραλιακά εστιατόρια της πόλης μας, ταυτόχρονα εκπαίδευαν και τους μικρούς μας φίλους στο motocross.

Το διήμερο οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 25 και το πιο ενθαρρυντικό είναι το ότι υπήρχαν αρκετοί που συμμετείχαν για πρώτη φορά. Το φετινό μας εγχείρημα, δηλαδή το να προετοιμάσουμε τα παιδιά ώστε να μάθουν με σωστό τρόπο να χειρίζονται τη μοτοσικλέτα και να συμμετέχουν σε αγώνες μέσα από τις υποδείξεις των δασκάλων, τις προσομοιώσεις αγώνων, τη θεωρία και τα ενημερωτικά φυλλάδια της ΑΜΟΤΟΕ, κρίνεται εν τέλει επιτυχημένο. Το πάθος και το χαμόγελο των παιδιών μας γεμίζει ενέργεια και δύναμη να συνεχίσουμε και να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για αυτά στο μέλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την KTM SEE για τη βοήθεια της, μια εταιρεία που παγκοσμίως επενδύει στην ανάδειξη ταλέντων, όπως και τον αντιπρόσωπο της για τη δυτική Ελλάδα KTM Patras.gr κο Μίκη Καλογηράτο, που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει το σωματείο μας και τους μικρούς αθλητές μας να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Επίσης να ευχαριστήσουμε τις δύο μεγαλύτερες επιχειρήσεις της πόλης μας, την τεχνική εταιρεία «ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ» του κου Καπετσώνη και την ποτοποιία «ΚΡΙΝΟΣ» του κου Αναστασόπουλου. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του σωματείου μας, το γιατρό κο Σπανόπουλο, τα ηχητικά «Melody», τον Ερυθρό Σταυρό και τη μονάδα αιμοκάθαρσης «ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ».

1141 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS Η FANTIC ΜΕ ΚΟΥΖΗ, ΒΑΓΓΕΛΑΚΟ ΚΑΙ ΛΥΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στα Τρίκαλα...