YAMAHA BLU CRU 2021 ΜΕ 101 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ MANTOVA

Μετά από μια γεμάτη δράση σεζόν εθνικών αγώνων, 101 από τους κορυφαίους αναβάτες της Ευρώπης YZ 125cc, 85cc και 65cc πρόκειται να ξεκινήσουν τον μεγαλύτερο αγώνα της εκκολαπτόμενης καριέρας τους. Προερχόμενοι από 22 διαφορετικά έθνη, οι πολλά υποσχόμενοι νεαροί αναβάτες που έχουν κάνει την διαφορά, περνούν κατευθείαν στο SuperFinale του 2021 YZ bLU cRU FIM Europe Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Monster Energy FIM Motocross of Nations στη Mantova της Ιταλίας.

H φετινή χρονιά σηματοδοτεί την πέμπτη έκδοση του YZ125 bLU cRU FIM Europe Cup και τη δεύτερη έκδοση των κυπέλλων Ευρώπης YZ85 και YZ65 bLU cRU FIM, αφού η έκδοση του 2020 δυστυχώς ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωναϊού. Μετά από μια παύση, το πολυαναμενόμενο SuperFinale στη Mantova αυτό το Σαββατοκύριακο θα δει 30 αναβάτες YZ125, 33 αναβάτες YZ85 και 38 αναβάτες YZ65 για μια πρόσκληση στο bLU cRU Masterclass που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Ισπανία τον Νοέμβριο. Η επίσημη ημερομηνία και ο τόπος δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Στο SuperFinale, οι τρεις πρώτοι τερματιστές και δύο πολλά υποσχόμενοι μπαλαντέρ από κάθε κατηγορία θα προχωρήσουν για να λάβουν μέρος σε ένα μοναδικό Yamaha bLU cRU Masterclass.

Στο Masterclass, ένας πολλά υποσχόμενος αναβάτης θα κερδίσει το τελικό έπαθλο, όπου θα επιλέγει να λάβει υποστήριξη στις προσπάθειές του να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για τον νικητή του YZ125 bLU cRU FIM Europe Cup, θα συμμετάσχει σε μια ομάδα EMX125 που υποστηρίζεται από τη Yamaha, ενώ οι αναβάτες EMX85 και EMX65 θα λάβουν πρόσθετη υποστήριξη από τη Yamaha Motor Europe για τις σεζόν τους 2022.

1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...