Η Κ-MOTORS SEE ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΡΕΚΟΡ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟ 2021 ΣΕ KTM, HUSQVARNA KAI GASGAS

Στην πρόσφατη δημοσιογραφική παρουσίαση στην Ζήρεια, των νέων μοντέλων των KTM, Husqvarna και για πρώτη φορά στον όμιλο της εταιρείας των GasGas από την K-Motors South East Europe, είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την κατάσταση των πωλήσεων της εταιρείας αλλά και της αγοράς, που περνάει μια σημαντική άνθηση το τελευταίο διάστημα.

Η K-Motors South East Europe εξακολουθεί με τις τρεις πλέον μάρκες της να κρατάει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς των χωμάτινων μοτοσυκλετών, παρουσιάζοντας αυξητική τάση στον βαθμό που ελπίζουν ότι θα ξεπεράσουν τις πωλήσεις προ κρίσης του 2009. Και όλα αυτά με την διαθεσιμότητα των μοτοσυκλετών της να είναι περιορισμένη λόγω της γενικότερης αύξησης της ζήτησης που παρουσιάζουν παγκοσμίως οι χωμάτινες μοτοσυκλέτες αλλά και των περιορισμών της κρίσης του Covid-19. Το sold out των ΚΤΜ off road μοτοσυκλετών στα τέλη του 2020 έφεραν αύξηση 600% στο πρώτο τρίμηνο του 2021 για την Husqvarna, η οποία διπλασίασε τις πωλήσεις της στην έως τώρα φετινή χρονιά, ενώ η προσθήκη της GasGas στον όμιλο, έβαλε ξανά στην αγορά την Ισπανική εταιρεία με σημαντικές πωλήσεις. Η ΚΤΜ παρότι στις αρχές του 2020 δεν υπήρχαν διαθέσιμες μοτοσυκλέτες, αναμένεται σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρείας(προ-παραγγελίες) να κλείσει την χρονιά με ρεκόρ πωλήσεων ξεπερνώντας τα 230 κομμάτια! Για το πρώτο οχτάμηνο του 2021, η K-Motors South East Europe παρουσιάζει συνολική αύξηση πωλήσεων 40% σε σχέση με το 2020.

Η K-Motors South East Europe, απολαμβάνει τους καρπούς μιας μεγάλης επένδυσης προώθησης των μοτοσυκλετών της με τα Off Road Days που γυρίζουν την Ελλάδα προσφέροντας την δυνατότητα στο αγοραστικό κοινό να δοκιμάσει τις μοτοσυκλέτες της πριν τις αγοράσει, αλλά και με τις εξαιρετικές δημοσιογραφικές παρουσιάσεις που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, και είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι είναι η μόνη εταιρεία που κάνει τέτοιες εκδηλώσεις με συνέπεια, τα τελευταία χρόνια.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το χρονικό των πωλήσεων της εταιρίας από την πρόσφατη παρουσίαση, με ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την αγορά των off-road μοτοσυκλετών στην χώρα μας.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...