AMA SX/MX 2022 – O A.PLESSINGER ΣΤΗΝ RED BULL KTM ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Η ομάδα της Red Bull KTM Factory Racing είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του αγαπημένου των φίλων του αθλήματος Aaron Plessinger, για να αγωνιστεί με KTM 450 SX-F FACTORY EDITION στα πρωταθλήματα AMA Supercross και Pro Motocross. Μόλις υπόγραψε μια διετή συμφωνία και έτσι ο Plessinger θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι τη σεζόν του 2023 με το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του να πραγματοποιείται στο άνοιγμα του Anaheim SX το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στην California.

Ο Πλέσινγκερ απόλαυσε μια επιτυχημένη πορεία στην κατηγορία 250 κ.εκ., συμπεριλαμβανομένου ενός Πρωταθλήματος 250ΜΧ το 2018 και αμέτρητες νίκες σε αγώνες και στις δύο σειρές. Από τότε που μετακόμισε στην κορυφαία κατηγορία 450 cc το 2019, ο 25χρονος έχει σημειώσει πολυάριθμα top-10 και είναι έτοιμος να διεκδικήσει το βάθρο με ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα πίσω του το 2022

Προπονείται με τον παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτή SX/MX Aldon Baker στο elite Baker’s Factory, στη Florida, ο Plessinger θα συνεργαστεί επίσης μαζί με τον μηχανικό Jade Dungey, ο οποίος επανεντάσσεται στην ομάδα του Red Bull KTM για την πρώτη του σεζόν μαζί με το AP.

Aaron Plessinger: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να ενταχθώ στην Red Bull KTM και να δουλέψω μαζί με όλους όσους σχετίζονται με την προσπάθεια της εργοστασιακής ομάδας. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που φέρνω μια νέα ατμόσφαιρα στην ομάδα. Οδήγησα πολλά KTMs ως παιδί, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψω στις ρίζες μου και να διασκεδάσω, αλλά αυτή τη φορά πάνω σε μια KTM 450 SX-F FACTORY EDITION. Η προπόνηση στο Baker’s Factory με τον Aldon Baker, ο οποίος βοήθησε στη διαμόρφωση της καριέρας πολλών πρωταθλητών όλα αυτά τα χρόνια, είναι μια ευκαιρία που δεν ήθελα να χάσω. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσω να προωθήσω τη φυσική μου κατάσταση σε νέα όρια και να βελτιώσω καλύτερα τις τεχνικές των αγώνων μου, προπονούμενος μαζί με όλους τους άλλους κορυφαίους αναβάτες εκεί ».

Ian Harrison – Red Bull KTM Factory Racing Team Manager: «Το βάθος του ταλέντου του Aaron είναι στο ραντάρ μας εδώ και χρόνια, αλλά πραγματικά σταθήκαμε τυχεροί αυτή την εποχή που ήμασταν σε θέση να τον φέρουμε εν πλω για το 2022. Ήμασταν ενθουσιασμένοι που κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τα συμβόλαια, εξέφρασε το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στο πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα-ένα πρόγραμμα στο οποίο έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για πολλά χρόνια-και αισθάνθηκε ότι θα επωφεληθεί πραγματικά από αυτό σε αυτό το στάδιο στην καριέρα του. Η πρόοδο που έχει ήδη πετύχει όχι μόνο πάνω στην KTM 450 SX-F FACTORY EDITION, αλλά και σε συνδυασμό με την ομάδα και τον μηχανικό του, Jade Dungey, θα πρέπει να κρατάει το πλήρωμα χαμογελαστό, και στα δάχτυλά του, όλο το χρόνο. Ο Aaron είναι ένας πραγματικός χαρακτήρας και μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη σύνθεσή μας για τους αναβάτες του 2022 ».

Το Πρωτάθλημα 2022 AMA Supercross ξεκινά το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο Anaheim της Καλιφόρνια.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...