ENDUROGP 2021 – ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η FIM ανακοίνωσε την πορτογαλική εταιρεία Prime Stadium ως τον νέο υποστηρικτή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος EnduroGP για μια περίοδο 10 ετών, ξεκινώντας από τη σεζόν 2022. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP διεξάγεται υπό την προωθητική ομπρέλα της ίδιας της FIM από τη στιγμή που οι προηγούμενοι μακροπρόθεσμοι διοργανωτές, η ABC, είχαν ολοκληρώσει την προηγούμενη συμφωνία το 2019. Το Prime Stadium εκτελεί τα logistics έκτοτε και στην πραγματικότητα αυτή η συμφωνία δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Η FIM λέει ότι η Prime Stadium είναι μια καθιερωμένη εταιρεία αθλητικών και εκδηλώσεων με προηγούμενη εμπειρία στο Enduro, συνεργαζόμενη με κατασκευαστές, εκπροσώπηση αναβατών και συμμετοχή με το FIM International Six Days of Enduro (ISDE) 2019 στην Πορτογαλία. Δραστηριοποιούνται επίσης στο τένις, τζετ- σκι, και άλλα μηχανοκίνητα αθλήματα.

Το πρωτάθλημα EnduroGP του 2022 των επτά γύρων ξεκινά στην Ισπανία στις αρχές Μαΐου πριν μετακομίσει στην Πορτογαλία μία εβδομάδα αργότερα. Το πλήρες ημερολόγιο μας μεταφέρει σε γύρους στην Ιταλία, τη Σουηδία, τη Σλοβακία και την Ουγγαρία το καλοκαίρι πριν κλείσει η χρονιά στη Γερμανία τον Οκτώβριο.

Ο Πρόεδρος της FIM — Jorge Viegas δήλωσε: “Μετά την πρόσκληση υποβολής προσφορών που ξεκίνησε το 2019 και μετά από ένα χρόνο εντατικής εργασίας για τη συνέχιση της ανάπτυξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro FIM, η FIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Prime Stadium έχει πλέον επιλεγεί ως διοργανωτής για τα επόμενα 10 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τον νέο προμότερ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς θα συνεργαστούμε στενά για να προσφέρουμε την άξια προβολής στον κόσμο του Enduro.

Η Carla Alvarenga –Prime Stadium Managing Director πρόσθεσε: “Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που γίνουμε ο υποστηρικτές του FIM EnduroGP μέχρι το 2031. Η FIM έχει κάνει εξαιρετική δουλειά φέτος και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάμε το Enduro στο επόμενο επίπεδο και να συνεχίστε να εργάζονται όλοι μαζί για να προσφέρουν ένα υπέροχο μέλλον για το Enduro.

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...