ΥΑΜΑΗΑ ΥΖ BLU CRU 2022 – ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!

Η Yamaha Motor Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι εγγραφές είναι πλέον ανοιχτές για τα Κύπελλα Ευρώπης 2022 YZ125, YZ85 και YZ65 bLU cRU FIM. Ένα πρόγραμμα στο οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν για μία από τις 120 θέσεις στην πύλη στο YZ bLU cRU SuperFinale, το οποίο το 2022 θα λάβει χώρα στον τελικό γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross FIM.

Εκτός από την εμπειρία που προσφέρεται μια φορά στη ζωή, ένας αναβάτης σε κάθε κατηγορία κυπέλλου YZ θα λάβει πολύτιμη υποστήριξη από τη Yamaha Motor Europe το 2023.

Από το 2015, ο υπερτελικός του Κυπέλλου Ευρώπης YZ125 bLU cRU FIM είναι η καλύτερη διοργάνωση για νέους αναβάτες μοτοκρός για να βρουν τα βήματα τους στον κόσμο των επαγγελματικών αγώνων και είναι μια ευκαιρία που επεκτάθηκε με επιτυχία στους αναβάτες YZ85 και YZ65 το 2019.

Το πρόγραμμα YZ bLU cRU FIM Europe Cup είναι ανοιχτό σε αναβάτες που οδηγούν είτε YZ125, YZ85 ή YZ65 σε ένα από τα εγκεκριμένα εθνικά πρωταθλήματα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι αναβάτες θα συγκεντρώνουν πόντους bLU cRU. Οι καλύτεροι 40 σε κάθε κατηγορία θα προσκληθούν να αγωνιστούν στο SuperFinale του Κυπέλλου Ευρώπης bLU cRU FIM, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί στον τελικό γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross FIM 2022.

Στο Superfinale, οι τρεις κορυφαίοι αναβάτες από κάθε κατηγορία, μαζί με δύο προσεκτικά επιλεγμένους αναβάτες μπαλαντέρ από κάθε κατηγορία, θα λάβουν πρόσκληση στο bLU cRU Masterclass, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της σεζόν.

Το Masterclass είναι μια εκδήλωση ειδικά σχεδιασμένη για να δώσει στους νέους αναβάτες μια γεύση του τι μπορεί να τους δείξει ο κόσμος των αγώνων. Είναι επίσης ένα μέρος για τους επίδοξους αναβάτες να λαμβάνουν μαθήματα ειδικών και συμβουλές από τους πρεσβευτές bLU cRU της Yamaha Racing. Στο τέλος του Masterclass, που θα διεξαχθεί σε τρεις ημέρες, ένας αναβάτης YZ125 θα επιλεγεί για να συμμετάσχει σε μια ομάδα EMX125 που υποστηρίζεται από τη Yamaha, όπου θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα EMX125 το 2023, ενώ οι νικητές YZ65 και YZ85 θα λάβουν επιπλέον υποστήριξη από Yamaha για την επόμενη σεζόν τους.

Για τους αναβάτες που θέλουν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο, τώρα είναι η ώρα να μπουν. Ακολουθήστε τις οδηγίες στον παρακάτω σύνδεσμο και εγγραφείτε το συντομότερο δυνατό. Οι συμμετοχές θα κλείσουν στις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο Κύπελλο Ευρώπης 2022 YZ bLU cRU FIM.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...