MXGP 2022 – H ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ FANTIC MADDII…O N.LAPUCCI ΣΤΗΝ MXGP!

Μετά την παρουσίαση της σειράς MY22 Offroad στο Σαλόνι του Μιλάνου, η Fantic ανακοινώνει ένα υπέροχο νέο ξεκίνημα, την είσοδο της στην μεγάλη κατηγορία MXGP που θα προστεθεί σε όλα τα πρωταθλήματα στον κόσμο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου motocross τη σεζόν 2022.

Η εξαιρετική σεζόν του 2021 γνώρισε τη νίκη του Nicholas Lapucci στο Internazionali d’Italia Motocross στην κατηγορία MX2, τον τίτλο Italian Prestige στην κατηγορία MX2 και πάνω από όλα την εκπληκτική κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος EMX250.

Αυτά τα αποτελέσματα ώθησαν τον διευθυντή της ομάδας Marco Maddii να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Nicholas για τη σεζόν 2022 και το ντεμπούτο του ίδιου όσο και της Fantic στην MXGP. Η ομάδα θα συνεχίσει επίσης την πορεία που ανέλαβε πριν από δύο χρόνια για την ανάπτυξη νεαρών αναβατών στις ευρωπαϊκές κατηγορίες 125 και 250. Δεν θα μπορούσε επομένως, να μην συνεχίσει με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Junior 125 Hakon Osterhagen και το 2022, κάνοντας την αρχή στη μεγάλη κατηγορία EMX250 με το Fantic XX250.

Μαζί του στην ίδια κατηγορία θα είναι και ο πολλά υποσχόμενος Νορβηγός Cornelius Tøndel, ο οποίος φέτος αποδείχθηκε σταθερός και γρήγορος. Στην ευρωπαϊκή κατηγορία 125, ο Alexis Fueris ανανέωσε με την εταιρεία μετά από ένα καλό δεύτερο μέρος της σεζόν. Η ομάδα ολοκληρώνεται με την άφιξη στην κατηγορία 125 του νεαρού Ολλανδού Cas Valk που έδειξε εξαιρετική ταχύτητα στο τέλος της σεζόν.

Ο Marco Maddii δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα κάνουμε το ντεμπούτο μας στην MXGP με τον Nicholas, είναι μια συναρπαστική και δύσκολη πρόκληση, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αποδώσουμε καλά στην μεγάλη κατηγορία. Έχουμε κάνει επίσης ένα μεγάλο βήμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τους Fueri και Valk στο 125, Tondel και Ostheragen στα 250 και νομίζω ότι έχουμε 4 ανταγωνιστικούς αναβάτες που θα πουν τη γνώμη τους στην τελική κατάταξη. Το γκρουπ είναι συμπαγές και έχουμε ήδη ξεκινήσει τις χειμερινές προπονήσεις, η αίσθηση με τις μοτοσυκλέτες είναι ήδη καλή, αλλά σε κάθε περίπτωση, σκοπεύουμε να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της Internazionali d’Italia».

Nicholas Lapucci: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Fantic και την ομάδα των Maddii. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή τη νέα παγκόσμια πρόκληση. Θα είναι μια σημαντική σεζόν και είμαι χαρούμενος που θα είμαι ξανά με την Fantic Factory Team Maddii. Είμαι σίγουρος ότι θα μου δώσουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να ανταποκριθώ αυτή τη νέα περιπέτεια. Θα είναι η δεύτερη χρονιά μου με την ομάδα και θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση, ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα σελίδα της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Maddii και τη Fantic για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και όλους τους χορηγούς που μου δίνουν το χέρι».

1968 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024...