MXGR 2021 – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Από την ολοκλήρωση της περσινής χρονιάς, ήξερα ότι η φετινή θα ήταν πιο δύσκολη. Μετά την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος στην ΜΧ2 το 2020, θα έπρεπε να υπερασπιστώ τον τίτλο μου γνωρίζοντας ότι αυτή θα ήταν, μια πιο δύσκολη διαδικασία. Περίμενα τον ανταγωνισμό να είναι ακόμα πιο δυνατός αλλά δεν περίμενα τις δοκιμασίες που θα αντιμετώπιζα το 2021.

Από την περίοδο της προετοιμασίας αντιμετώπισα ένα σοβαρό τραυματισμό…ευτυχώς νωρίς, και κατάφερα να επιστρέψω στις προπονήσεις λίγο πριν τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος. Δυστυχώς, έχασα τον επόμενο αγώνα λόγω αναγκαστικής καραντίνας σε κρούσμα κορωνοϊού στο σχολείο μου, και το κακό συνεχίστηκε με νέο τραυματισμό μου σε τροχαίο ατύχημα το καλοκαίρι. Η ανάρρωση ήταν αργή, αλλά και πάλι κατάφερα να επιστρέψω στο πρωτάθλημα μετά από τρεις χαμένους αγώνες, όχι για να διεκδικήσω κάποια θέση, αλλά για να μην χάσω την αγωνιστική επαφή. Εκεί στα Γιαννιτσά, με περίμενε ίσως η πιο σκληρή δοκιμασία της φετινής περιόδου και σίγουρα μια στιγμή που θα με ακολουθεί σε ολόκληρη την ζωή μου, επισκιάζοντας τα πάντα. Η άδικη απώλεια του μεγάλου αντίπαλου για το πρωτάθλημα της ΜΧ2 της περσινής χρονιάς Αλέξανδρου Γεωργαντά, με έναν άνθρωπο που πιέσαμε στα όρια ο ένας τον άλλο και νοιώσαμε τόσα πολλά και διαφορετικά συναισθήματα στην μάχη μας για την κατάκτηση του τίτλου. Είμαι σχετικά νέος στον χώρο για να πω ποιος ήταν ο Αλέξης. Θα πω όμως ότι υπήρχε μεταξύ μας ένας απεριόριστος σεβασμός, και μετά από όλα αυτά που βιώσαμε το 2020, νοιώθω ότι έφυγε ένα κομμάτι από την ζωή μου.

Ευχαριστώ του χορηγούς μου, που τώρα στα δύσκολα είναι ακόμα στο πλευρό μου και πιστεύουν σε εμένα…Υamaha Racing, Alpinestars Motodirect, Pirelli Intramoto, AMS Oil Mimikos, Extra Products Tasoulis Ohlins, Worksbike Δ.Χελιώτης, DXL Graphics, Koukakis Moto Club και το σωματείο μου Α.Σ.Μ.Μυκόνου….Καλές Γιορτές…!

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...