SUPER ENDURO 2022 – O Β.BOLT ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕYΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

O πρωτοπόρος της βαθμολογίας και νικητής του πρώτου αγώνα του Super Enduro 2022 στην Πολωνία Billy Bolt, κατάφερε λίγο πιο δύσκολα αυτή τη φορά να επικρατήσει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία.

Παρέμεινε αήττητος σε Super Pole και σε αγώνες ο B.Bolt παρότι έχασε τον πρώτο τελικό της Βουδαπέστης.

O δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Ισραήλ αλλά άλλαξε λόγω των περιορισμών της πανδημίας και την θέση του πήρε ο τρίτος αγώνα της Βουδαπέστης. Μετά από σκληρές μάχες ο Billy Bolt κατάφερε με τερματισμούς 2-1-1 να επικρατήσει του πολύ δυνατού στην Ουγγαρία Taddy Blazusiak. Ο Πολωνός super star του super enduro έκανε τα λιγότερα λάθη στον πρώτο τελικό κερδίζοντας τον Bolt, όμως κανένας στου επόμενους δύο Τελικούς δεν είχε την διάρκεια του Βρετανού για να του πάρει την νίκη. Ο Blazusiak εντυπωσίασε στον τρίτο Τελικό όταν έπεσε στην εκκίνηση και μετά από ακόμα μια πτώση κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση. Με τερματισμούς 1-2-4 ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και μάλιστα κατάφερε να μειώσει την απόσταση του από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Δυνατός στην Βουδαπέστη εμφανίστηκε και ο Jonny Walker κάνοντας εκπληκτικά πράγματα αλλά και αυτός δεν απέφυγε τα λάθη για να σημειώσει απόδοση 3-3-3 για την τρίτη θέση της ημέρας.

Ο έξι φορές πρωταθλητής του θεσμού T.Blazusiak αποφάσισε να πιέσει τα πράγματα στην Ουγγαρία.

Άτυχος ο δεύτερος της βαθμολογίας Colton Haaker, πήρε την εκκίνηση και πρωτοπορία του πρώτου Τελικού όμως έγινε επανεκκίνηση μετά από κόκκινη σημαία. Από εκεί και μετά πήγαν όλα στραβά για τον Αμερικάνο και μόνο η δεύτερη θέση στην super pole και στον τελευταίο Τελικό αποτέλεσαν παρηγοριά, χάνοντας για λίγο το βάθρο. Παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας όμως, ο τρένο Bolt φαίνεται να έχει ήδη αναχωρήσει για τoν δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του.

Αποτελέσματα τριών τελικών Super Enduro 2022 Βουδαπέστης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Επόμενος αγώνας 5/3/22 Ισραήλ.

614 More posts in ENDURONEWS category
Recommended for you
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO 2024 ΣΠΑΡΤΗ

Ο πρώτος διήμερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024 ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη με τον Παναγιώτη...