MXGP 2022 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ RED BULL KTM…ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ!

Η ομάδα της Red Bull KTM MXGP βρέθηκε στην Ισπανία για να πραγματοποιήσει την φωτογράφηση της παρουσίασης της ομάδας για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καθόλου καλά καθώς κατά την διάρκεια της ο Jeffrey Herlings τραυματίστηκε στον αστράγαλο του και πιθανότατα θα χάσει τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος που ξεκινάει στις 20 Φεβρουαρίου στο Matterley Basin της Αγγλίας.

Αυτό είναι το δεύτερο πλήγμα για την ομάδα καθώς πριν από λίγους μήνες έχασε τον δεύτερο της αναβάτη στην ΜΧ2 Rene Hofer, σε τραγικό δυστύχημα κάνοντας σκι. Όπως δείχνουν τα πράγματα η ομάδα θα έχει μόνο έναν αναβάτη στον πρώτο φετινό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, τον Tom Vialle στην ΜΧ2 καθώς θυμίζουμε ότι η πρώην ομάδα De Carli της ΚΤΜ, πέρασε στις αδελφές μοτοσυκλέτες της GASGAS με τους Jorge Prado και Mattia Guadagnini. Φήμες θέλουν τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Antonio Cairoli, που κρέμασε πέρσι τα γάντια, να επιστρέφει στο πρωτάθλημα για τους πρώτους αγώνες.

Ωστόσο, δείτε την φωτογράφιση της ομάδας πριν το ατύχημα του “Bullet”.

1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...