MXGP 2022 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ HUSQVARNA FACTORY TEAM MX2

Ο KAY DE WOLF ΚΑΙ Ο ROAN VAN DE MOOSDIJK ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – Στο LaCapelle-Marival της Γαλλίας, θα είναι το σκηνικό για την πρώτη αγωνιστική παρουσία της χρονιάς του Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing MX2. Ο Kay de Wolf και ο Roan van de Moosdijk θα αγωνιστούν στην ετήσια διεθνή σεζόν προετοιμασίας με τις μηχανές τους FC 250 αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν περισσότερες πολύτιμες πληροφορίες πριν από τον εναρκτήριο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross FIM 2022 στις 20 Φεβρουαρίου.

Ο Kay de Wolf επιστρέφει στην Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing για τη δεύτερη χρονιά του στην κατηγορία MX2, θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω σε μια επιτυχημένη “rookie” σεζόν, την οποία ανέβηκε στο βάθρο σε Grand Prix τέσσερις φορές. Μια παρθενική νίκη σε σκέλος στο Grand Prix της Φλάνδρας-Βελγίου ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας του ως “rookie” και τον βοήθησε να εξασφαλίσει ένα τελικό αποτέλεσμα της έβδομης θέσης στο πρωτάθλημα. Ο De Wolf είναι με τη Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing από τότε που ανέβηκε για πρώτη φορά στο TC 125 πριν από τρεις σεζόν.

Ο Roan van de Moosdijk ενώνεται με τον Λύκο(Wolf) κάτω από την τέντα σε αυτή που θα είναι η πρώτη του σεζόν με FC 250, μια συναρπαστική αλλαγή σκηνικού για τον πρώην πρωταθλητή EMX250. Ο Van de Moosdijk έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός, για το μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης σεζόν και είναι ενθουσιασμένος που θα προσθέσει περισσότερες νίκες – κέρδισε ένα σκέλος κατά τη διάρκεια της rookie σεζόν του στην κατηγορία MX2 το 2020, και έχει έξι συνολικά βάθρα στην καριέρα του.

Ο Kay de Wolf και ο Roan van de Moosdijk θα αγωνιστούν στο LaCapelle-Marival την Κυριακή και στη συνέχεια θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους σε ένα άλλο pre-season event, το Hawkstone Park στο Ηνωμένο Βασίλειο, μία εβδομάδα αργότερα. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM 2022 θα ξεκινήσει με το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Matterley Basin, στις 20 Φεβρουαρίου.

Rasmus Jorgensen (Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing Team Manager): «Ήταν μια εξαιρετικά σύντομη και έντονη προετοιμασία πριν από την έναρξη του τρέχοντος έτους. Ανυπομονούμε να πάμε σε αγώνες με τη νέα μας μοτοσυκλέτα και χρώματα. Η διαδικασία της ένταξης του Roan στην ομάδα ήταν πολύ ομαλή, τόσο αυτός όσο και ο Kay λατρεύουν τη νέα μοτοσυκλέτα. Έχουν κάνει και οι δύο εξαιρετική δουλειά – είμαι ενθουσιασμένος που θα τους δω σε αγωνιστική δράση την ερχόμενη Κυριακή στο LaCapelle-Marival. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της ομάδας Nestaan ​​και στους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους στο εργοστάσιο στο Mattighofen. Πάμε για αγώνες!»

Kay de Wolf: «Αυτή ήταν μια σύντομη προετοιμασία φυσικά, αλλά ήταν επίσης πολύ καλή. Ο Roan και εγώ κάνουμε πολλά σκέλη μαζί στην Ισπανία, κάτι που μας έκανε και τους δύο πολύ πιο δυνατούς. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να δείξουμε στον κόσμο πόση δουλειά έχουμε καταβάλει κατά τη διάρκεια του χειμώνα! Είμαι ενθουσιασμένος που θα σταθώ πίσω από την μπάρα στο LaCapelle-Marival αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε δεν θα αργήσει να ξεκινήσει η σεζόν MXGP.»

Roan van de Moosdijk: «Μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτή ήταν η καλύτερη προετοιμασία μου πριν από τη σεζόν. Όλα έκαναν κλικ με το Nestaan ​​· Husqvarna Factory Racing αμέσως. η μοτοσυκλέτα είναι καταπληκτική και οι άνθρωποι είναι τόσο ωραίοι στη δουλειά. Απόλαυσα πολύ τον μήνα που περάσαμε στην Ισπανία και δεν μπορώ να περιμένω για τον πρώτο αγώνα προετοιμασίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ανυπομονώ πραγματικά να μπω πίσω από την μπάρα με το FC 250 μου για πρώτη φορά!»

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...