Τα Λατομεία Διονύσου παίρνουν χρώμα Red Bull X-Fighters

Alex_Grymanisx-fighters_tour0027Στα πλαίσια της παρουσίαση του μεγάλου Red Bull X-Fighters που θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας στις 12 Ιουνίου, βρεθήκαμε στην πίστα του αγώνα και συγκεκριμένα στα Λατομεία Διονύσου για να παρακολουθήσουμε από κοντά τις εργασίες προετοιμασίας του χώρου για αυτό το ξεχωριστό γεγονός. Η Red Bull μας φιλοξένησε για μερικές ώρες στα Λατομεία για να δούμε και να πάρουμε μια πρώτη εικόνα του χώρου. 

Οι πρώτες μας εντυπώσεις για το τι μπορεί να κάνει η Red Bull σε ένα τέτοιο χώρο, είχαν έρθει από τον περσινό αγώνα στο Μόναχο, όπου πραγματοποιήθηκε το Red Bull X-Fighters για πρώτη φορά σε πλωτή πίστα. Το Ολυμπιακό πάρκο του Μονάχου είχε ντυθεί στα χρώματα του Red Bull δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο.

Βλέποντας τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει στα Λατομεία Διονύσου και από τις πρώτες περιγραφές αναμένουμε κάτι αντίστοιχο και στον αγώνα της Αθήνας, όπου θα υπάρχουν όπως μας ανακοίνωσαν και νέες ράμπες που θα τοποθετηθούν για πρώτη φορά στο Red Bull X-Fighters. Λέτε να έχουμε την τύχη να δούμε το πρώτο τριπλό backflip σε διαγωνισμό; Πάντως, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης φιγούρας Josh Sheehan θα συμμετέχει στον αγώνα.


Alex_Grymanisx-fighters_tour0014
Alex_Grymanisx-fighters_tour0011
Alex_Grymanisx-fighters_tour0010
IMG_8975
IMG_8963
IMG_8956
IMG_8952

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...