Η SIDI ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FIM SUPER ENDURO ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για τη Sidi, χάρη στη νίκη του Billy Bolt στην ουγγρική πίστα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM SuperEnduro 2022. Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος είδε τον αναβάτη της Husqvarna Factory Racing να κατακτά την SuperPole και τις δύο από τις τρεις νίκες.

Ήδη στον αγώνα 1, ο Billy αποδείχτηκε ο πιο δυνατός αναβάτης τερματίζοντας δεύτερος μετά από μια μικρή οπισθοδρόμηση στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα, αλλά ήταν στον δεύτερο αγώνα που, πρόθυμος να το καλύψει. Ο Βρετανός αναβάτης πήρε σχεδόν το προβάδισμα αμέσως και το κράτησε μέχρι τη γραμμή του τερματισμού. Κυριαρχώντας και στην τρίτη σειρά, ο Bolt κέρδισε με διαφορά άνω των 10 δευτερολέπτων, εδραιώνοντας την ηγετική του θέση στο πρωτάθλημα, με 35 βαθμούς και τρεις αγώνες ακόμη να απομένουν.

Η βραδιά της Sidi τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον Taddy Błażusiak 2ο στους πενήντα βαθμούς και 3ο στο βάθρο του πρωταθλήματος, ενώ ο Colton Haaker, ομόσταυλος του Bolt, 4ος στο τέλος της ημέρας του αγώνα και 2ος στη γενική κατάταξη.

Ήταν σίγουρα μια καλή αρχή σε έναν αγώνα που οι αναβάτες είπαν ότι ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός.

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!