Η SIDI ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ FIM SUPERENDURO 2022 ΜΕ ΤΟΝ B.BOLT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο Billy Bolt είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superenduro για δεύτερη συνεχή χρονιά! Ο αναβάτης της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing επιβεβαίωσε την κυριαρχία του κερδίζοντας τον αγώνα και τον παγκόσμιο τίτλο στο Riesa.

Με πέντε στους πέντε αγώνες και δύο παγκόσμιους τίτλους στη σειρά είναι το αποτέλεσμα ενός αθλητή που μπορεί να επιδείξει απίστευτο ταλέντο σε κάθε περίσταση, όπως να κερδίζει για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα επί σκληρών αντιπάλων, συμπεριλαμβανομένου του συμπαίκτη του Colton Haaker.

“Αυτή ήταν μια τέλεια σεζόν, και το να τελειώσω με ένα χατ-τρικ εδώ στη Riesa είναι υπέροχο. Απόλαυσα πραγματικά το Σαββατοκύριακο. Μετά την κατάκτηση του τίτλου χθες το βράδυ ήμουν πολύ χαλαρός και, νομίζω, τελείωσα με μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν”. λέει ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superenduro.

Μόλις 24 ώρες αργότερα, ο τελικός γύρος του πρωταθλήματος διεξήχθη στο ίδιο στάδιο στη Riesa, με αντίθετη κατεύθυνση από το Σάββατο σίγουρα έκανε τα πράγματα ενδιαφέροντα και προκλητικά, αλλά δεν άλλαξε το αποτέλεσμα με τον Bolt να επιτίθεται στην πρώτη στροφή για να πάρει το προβάδισμα στον πέμπτο γύρο και να κερδίσει και τον δεύτερο αγώνα.

“Η πίστα ήταν όμορφη και ένιωθα καλά, αλλά έκανα ένα ηλίθιο λάθος. Μπαίνοντας στον τελευταίο γύρο ισόβαθμος με τον Walker, ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Προσπάθησα πολύ, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα έπρεπε να κερδίσω τον αγώνα 3, αλλά με τον Billy σε τόσο καλή κατάσταση δεν ήταν εύκολο. Τερμάτισα δεύτερος και τρίτος στο πρωτάθλημα. Διασκέδασα και η Husqvarna ήταν φανταστική. Συγχαρητήρια στον Billy για την απίστευτη σεζόν του.” Αυτά είναι τα λόγια του Colton Haaker.

Επόμενος σταθμός: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Hard Enduro στο Ισραήλ από 5 έως 7 Απριλίου.

Για να ολοκληρώσει τις επιτυχίες ενός Σαββατοκύριακου γεμάτο μηχανοκίνητα αθλήματα, ο Jorge Prado τερμάτισε τρίτος στον αγώνα της Αργεντινής, ενώ ο Sonny Goggia κέρδισε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Open.

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...