ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ HUSQVARNA MINICYCLES 2023

HUSQVARNA MOTORCYCLES ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ MINICYCLE MOTOCROSS 2023
ΤΡΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η Husqvarna Motorcycles είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει τη γκάμα minicycle motocross της για το 2023 με αγωνιστικά δοκιμασμένα ελαστικά MAXXIS και μια νέα νέα εμφάνιση που οδηγεί τις αλλαγές στα μοντέλα TC 85, TC 65 και TC 50. Σχεδιασμένο για τα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού, κάθε δίχρονο μηχάνημα συνεχίζει να διαθέτει την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, τα οποία διασφαλίζουν ότι οι επίδοξοι νέοι αναβάτες έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στην πίστα.

Το τέλειο αρχικό μηχάνημα για νέους που θέλουν να μπουν στον συναρπαστικό κόσμο του motocross, η TC 50 είναι μια αμιγώς ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα εξοπλισμένη με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας δίχρονων. Eύκολα ρυθμιζόμενη, καλύτερη στην κατηγορία ανάρτηση WP, κυματιστούς δίσκους φρένων και προηγμένο πλαίσιο σχεδιασμένο ειδικά για νέους αναβάτες, το TC 50 είναι μια πλήρης αγωνιστική μηχανή.

Το TC 65 επωφελείται από τις περισσότερες αναβαθμίσεις στη σειρά minicycles 2023 της Husqvarna Motorcycles. Εκτός από τα νέα ελαστικά MAXXIS MX-ST και τα αναθεωρημένα γραφικά, διαθέτει νέες δαγκάνες αιωρούμενων φρένων από τη Formula, μαζί με ένα αποδεδειγμένο μπροστινό κυματιστό 198mm δίσκο και πίσω δίσκο 180mm, για ανώτερη ισχύ ακινητοποίησης. Ολοκληρώνοντας τη λίστα με τις βελτιώσεις στο TC 65 είναι νέα εξαρτήματα συμπλέκτη και φρένων για μειωμένη φθορά και μέγιστη αντοχή, τα οποία βοηθούν να γίνει το TC 65 το πιο προηγμένο μίνι motocross 65cc στην αγορά σήμερα.

Το TC 85 συνεχίζει να γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των μικρότερων μοντέλων motocross και των διαθέσιμων μηχανημάτων πλήρους μεγέθους. Ήδη στην κορυφή της κατηγορίας του όσον αφορά τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, τις επιδόσεις και την οδική συμπεριφορά, το μοντέλο 85cc εφοδιάζεται τώρα με ελαστικά MAXXIS MX-ST, που προσφέρουν σε όλους τους νεαρούς αναβάτες μια βελτιωμένη οδηγική εμπειρία. Τα εντυπωσιακά νέα γραφικά ολοκληρώνουν τις αλλαγές για αυτό το μηχάνημα που εστιάζει στον ανταγωνισμό το 2023.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά 2023:
– Τα εντυπωσιακά νέα λευκά, γκρι και κίτρινα γραφικά TC 85, TC 65 και TC 50 υπογραμμίζουν τη σουηδική κληρονομιά της Husqvarna Motorcycles
– Τα νέα ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST για όλα τα μοντέλα εξασφαλίζουν εξαιρετική σταθερότητα στην ευθεία και εξαιρετική πρόσφυση
– Όλα τα μοντέλα προσφέρουν ασυναγώνιστη απόδοση κινητήρα και ικανότητα οδήγησης
– Εύκολα ρυθμιζόμενα πιρούνια WP XACT με τεχνολογία AER και XACT PDS monoshock εξασφαλίζουν βέλτιστη απόδοση και χαμηλό βάρος
– Εργονομία που εμπνέει εμπιστοσύνη και κάλυμμα καθίσματος με υψηλή πρόσφυση για άνεση και έλεγχο
– Νέο συγκρότημα συμπλέκτη Formula στο TC 65 για βελτιωμένη δράση και ανθεκτικότητα
– Νέος μεγαλύτερος πίσω δίσκος και εξαρτήματα φρένων από τη Formula για βελτιωμένη ισχύ ακινητοποίησης TC 65
– Τα τιμόνια από αλουμίνιο NEKEN εξασφαλίζουν βελτιστοποιημένη εργονομία για TC 65 και TC 50
– Συγκρότημα γκαζιού TC 85 που ενεργοποιείται με ρολό για πιο ομαλή δράση σε όλες τις συνθήκες
– Οι μαύρες ζάντες Excel και οι πλήμνες με μηχανική CNC εγγυώνται χαμηλό βάρος χωρίς αναρτήσεις και μεγαλύτερη σταθερότητα στο TC 85

Για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης και εξατομίκευση όλων των μηχανών minicycle, η σειρά τεχνικών αξεσουάρ Husqvarna Motorcycles προσφέρει μια επιλογή υψηλής ποιότητας επιλογών αναβάθμισης κινητήρα και πλαισίου. Επιπλέον, οι νέοι αναβάτες μπορούν να οδηγούν με στυλ χάρη στην ολοκληρωμένη συλλογή Functional Offroad Apparel Collection.

Η σειρά minicycles motocross 2023 θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο από τον Μάιο σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Husqvarna Motorcycles. Οι διαθεσιμότητες μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!