ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ENDURO ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΤΜ 2023

Η νέα σειρά μοντέλων KTM Enduro EXC 2023 προσγειώθηκε με νέα χρώματα και ένα έξυπνο μοντέλο SIX DAYS σε ετοιμότητα για το ISDE 2022 στη Γαλλία. Με έναν φρέσκο και δυναμικό συνδυασμό αγωνιστικής απόδοσης, εργονομίας εστιασμένης στον αναβάτη και τεχνολογικής αιχμής, ξεκινούν οι πληροφορίες για τα μοντέλα KTM EXC και EXC-F 2023.

Η φρέσκια εμφάνιση είναι η πραγματικότητα καθώς ρίχνουμε την πρώτη μας ματιά στα νέα μηχανήματα από την Αυστρία – αν περιμένατε αναβαθμίσεις δίχρονου κινητήρα όπως ήδη χρησιμοποιείται από τους αναβάτες του εργοστασίου, θα πρέπει να περιμένουτε άλλον έναν χρόνο.

Το νέο για το 2023 είναι ένας ολοκαίνουργιος συνδυασμός χρωμάτων σε λευκό, μωβ και πορτοκαλί που επέλεξαν οι σχεδιαστές για να αποτίσουν φόρο τιμής στα μοντέλα enduro των αρχών της δεκαετίας του ’90, όπως λένε. Τα πλαστικά κάθονται σε ένα πλαίσιο με πορτοκαλί επίστρωση από χρωμίο-χάλυβα και πάλι για αυτή τη σεζόν.

Τα στοκ EXC με μια νότα μοβ της δεκαετίας του ’90 ενώνονται στη σειρά από τα δημοφιλή μοντέλα SIX DAYS, το ετήσιο ειδικό αφιέρωμα στο International Six Days Enduro που φέτος θα φιλοξενήσει η Γαλλία. Τα χρώματα κόκκινο, λευκό και μπλε για τα MY23 συνδυάζονται με μια λίστα αγωνιστικών ανταλλακτικών, αναβαθμίζοντας το τυπικό μοντέλο.

Όπως πάντα, η σειρά στη σειρά KTM Enduro ξεκινά με το δίχρονο 150 EXC και ολοκληρώνεται με το τετράχρονο 500 EXC-F. Αυτό κάνει επτά μοντέλα συνολικά – τρία 2T και τέσσερα 4T συν τις εκδόσεις SIX DAYS (και τυχόν ειδικά μοντέλα που ενδέχεται να δούμε στο εγγύς μέλλον, όπως το Erzbergrodeo Special Edition).

Τα μεγαλύτερα νέα εξέλιξης φέτος φαίνεται ότι θα είναι με τα μοντέλα MY23 motocross της KTM, τα οποία αναμένουμε να έχουμε πιο συναρπαστικές αναβαθμίσεις πριν από τα νέα EXC του 2024.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...