ISDE 2022 – ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ GASGAS

GET ON THE GAS ΣΤΟ 2022 ISDE ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ! – ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ GASGAS ΣΤHΝ 96η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ INTERNATIONAL SIX DAYS ENDURO

Η GASGAS κάνει σχέδια για το ISDE 2022 στο Le Puy en Valley της Γαλλίας! Προσφέροντας για άλλη μια φορά τα αποκλειστικά πακέτα ενοικίασης μοτοσυκλετών και υπηρεσιών αγώνων σε αναβάτες όλων των ικανοτήτων από όλα τα έθνη, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι δρομείς από όλο τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν το εκπληκτικό, ιστορικό γεγονός και να GET ON THE GAS! σε ένα μια από τις μοτοσυκλέτες EC του 2023.

Πακέτα ενοικίασης μοτοσυκλετών και υπηρεσιών GASGAS διαθέσιμα για το 2022 ISDE.

Αγωνιστείτε με ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο 2023 EC δίχρονο ή τετράχρονο.
Το πακέτο υπηρεσιών Race παρέχει τεχνική υποστήριξη και πρόσβαση σε ανταλλακτικά
Προσφέρουμε δύο απίστευτα πακέτα που εγγυημένα θα κάνουν την εμπειρία ISDE κάθε αναβάτη ακόμα πιο ευχάριστη και πολύ πιο αξέχαστη! Η πρώτη – η επιλογή μας για ενοικίαση μοτοσυκλέτας – επιτρέπει στους αναβάτες να νοικιάσουν ένα από τα μοντέλα enduro του 2023 EC, το οποίο στη συνέχεια θα προετοιμαστεί πλήρως από τους έμπειρους τεχνικούς μας και θα είναι έτοιμο να αναλάβει την εξαντλητική εκδήλωση των έξι ημερών, προτού μεταφερθεί στα paddocks στην κοιλάδα Le Puy en Valley.

Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο απλά. Επιλέξτε είτε ένα δίχρονο EC 250 ή EC 300, είτε ένα τετράχρονο EC 250F ή EC 350F και ελάτε να μας επισκεφτείτε στα paddocks, υπογράψτε μερικά χαρτιά και πάρτε την μοτοσυκλέτα σας. Η τιμή για την ενοικίαση ενός από τα μοντέλα μας για το φετινό ISDE είναι 2.990,00 € (χωρίς ΦΠΑ) για δίχρονα και 3.290,00 € (χωρίς ΦΠΑ) για τετράχρονα. Η προθεσμία για την παραγγελία της μοτοσυκλέτας σας είναι στις 30 Ιουνίου 2022. Με περιορισμένους διαθέσιμους αριθμούς, καλύτερα να είστε γρήγοροι!

Λοιπόν, τι περιλαμβάνει η ενοικίαση μοτοσυκλετών GASGAS;
Λοιπόν, μια μοτοσυκλέτα GASGAS (προφανώς) που έχουμε προετοιμάσει πλήρως για αγώνες στο 2022 ISDE. Μεταφορά αυτού της μοτοσυκλέτας στην εκδήλωση στο Le Puy en Valley, καθώς και εγγραφή μοτοσυκλέτας και ασφάλιση για όλη την εκδήλωση.

Εάν είστε κάτοχος της GASGAS και σχεδιάζετε να αγωνιστείτε με την δική σας μοτοσυκλέτα στη Γαλλία, προσφέρουμε επίσης ένα αποκλειστικό πακέτο υπηρεσιών αγώνων. Παρέχοντάς σας άμεση πρόσβαση στο

Εάν είστε κάτοχος της GASGAS και σχεδιάζετε να αγωνιστείτε με την δική σας μοτοσυκλέτα στη Γαλλία, προσφέρουμε επίσης ένα αποκλειστικό πακέτο υπηρεσιών αγώνων. Παρέχοντάς σας άμεση πρόσβαση στο Service Station GASGAS στην αρχή και στο τέλος κάθε ημέρας, θα έχετε τα πάντα στη διάθεσή σας για να διασφαλίσετε ότι η μοτοσυκλέτα σας θα διατηρήσει την εξαιρετική του απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, η ομάδα έμπειρων τεχνικών μας θα είναι σε ετοιμότητα για να σας παρέχει συστάσεις εγκατάστασης και τεχνικές συμβουλές καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

GASGAS στην αρχή και στο τέλος κάθε ημέρας, θα έχετε τα πάντα στη διάθεσή σας για να διασφαλίσετε ότι η μοτοσυκλέτα σας θα διατηρήσει την εξαιρετική του απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, η ομάδα έμπειρων τεχνικών μας θα είναι σε ετοιμότητα για να σας παρέχει συστάσεις εγκατάστασης και τεχνικές συμβουλές καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο GASGAS Race Service:
Άμεση πρόσβαση σε όλα τα Service Stations GASGAS
Τεχνικές συμβουλές από τους έμπειρους τεχνικούς μας
Τεχνική βοήθεια για την όλη εκδήλωση σύμφωνα με τους κανόνες της FIM
Κάθε εργαλείο που χρειάζεται για τη συντήρηση του GASGAS σας
Τα λιπαντικά MOTOREX και η πλήρης γκάμα προϊόντων συντήρησης
Βενζίνη για κάθε μέρα αγώνα
Καθημερινές ενημερώσεις με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες αγώνα και προτάσεις ρύθμισης
Υποστήριξη ανάρτησης WP για εξασφάλιση τέλειου χειρισμού και οδηγικής ικανότητας
Αποθηκευτικός χώρος για τα ανταλλακτικά γάντια, γυαλιά, ελαστικά σας
Σημεία Εξυπηρέτησης Έκτακτης Ανάγκης (ανταλλακτικά, εργαλεία, υγρά, βενζίνη, ποτά, σνακ και φρούτα)
Service ανταλλακτικών (δεν περιλαμβάνεται το κόστος των ανταλλακτικών)
Catering (ποτά, σνακ και φρούτα)
Ένα πρόσφατα προετοιμασμένο και έτοιμο προς χρήση φίλτρο αέρα την ημέρα (έως έξι φίλτρα αέρα ανά αναβάτη)
Πρώτο σέρβις μοτοσυκλέτας μετά την προ-βόλτα πριν από τον τεχνικό έλεγχο
Κατάργηση του περιορισμού της μοτοσυκλέτας εάν απαιτείται

Η τιμή για την υπηρεσία αγώνων GASGAS κατά τη διάρκεια του 2022 Six Days είναι 1.490 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Λυπούμαστε, αλλά τυχόν αχρησιμοποίητο καύσιμο δυστυχώς δεν θα επιστραφεί.

Η υπηρεσία GASGAS Six Days Race είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε αναβάτη με μοτοσυκλέτα GASGAS και πρέπει να παραγγελθεί πριν από τις 31 Ιουλίου 2022.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό, για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, στείλτε email στο isde-raceservice@gasgas.com!

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...