ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ GASGAS #TRIALCHALLENGE


ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕ GASGAS!
Μέχρι στιγμής το #TrialChallenge έχει συνδυάσει γνωστά κόλπα με μερικές δύσκολες εργασίες. Για τον μήνα Μάιο, επιστρέφουμε με κάτι που μπορούν να δοκιμάσουν όλοι – το κλασικό wheelie! Διατηρήστε το ελεγχόμενο, ωραίο και αργό, και ίσως βάλτε λίγο στυλ αν μπορείτε, για την ευκαιρία σας να κερδίσετε ένα υπέροχο κουπόνι GASGAS 300€. Όπως πάντα, η είσοδος δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Κινηματογραφήστε τις προσπάθειές σας και, στη συνέχεια, δημοσιεύστε το καλύτερο στη ροή σας στο Instagram με το #TrialChallenge στη λεζάντα, καθώς και επισήμανση δύο φίλων. Εύκολο σωστά;

Αποκτήστε αυτά τα wheelies και λάβετε μέρος στη δράση αυτόν τον Μάιο.
– Συμμετέχετε στο #TrialChallenge νούμερο τέσσερα
– Ο νικητής θα λάβει ένα υπέροχο κουπόνι GASGAS €300!
– Δείτε τη νικητήρια συμμετοχή του περασμένου μήνα στο #TrialChallenge εδώ

Σε όλους αρέσει να σκάνε μια σούζα ενώ ταξιδεύουν, οπότε η είσοδος στο #TrialChallenge αυτού του μήνα θα πρέπει να είναι πολύ εύκολη! Οι κανόνες είναι αρκετά χαλαροί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε ρολάρετε στον πίσω τροχό σας, να το μαγνητοσκοπήσετε και να το ανεβάσετε στο Instagram και, στη συνέχεια, στα τέλη Μαΐου θα εξετάσουμε όλες τις συμμετοχές και θα επιλέξουμε έναν νικητή. Οι προκλήσεις μας δεν έχουν να κάνουν μόνο με το πόσο καλά μπορείτε να οδηγείτε ένα Trial ή να κάνετε μια σούζα, αλλά έχουν επίσης σκοπό να σας ενθαρρύνουν να συμμετέχετε και να ανταγωνίζεστε διαδικτυακά σε μια παγκόσμια μάχη κάθε μήνα!

Εάν χρειάζεστε μερικές συμβουλές από ειδικούς για το πώς να οδηγείτε με τον ένα τροχό ή να βελτιώσετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube, όπου ο θρύλος του Trial Albert Cabestany μοιράζεται τις γνώσεις του για το πώς να οδηγείτε στον πίσω τροχό με ελεγχόμενο και κομψό τρόπο.

Όπως πάντα, η καλύτερη συμμετοχή θα κερδίσει ένα υπέροχο κουπόνι €300 για να το ξοδέψετε σε Τεχνικά Αξεσουάρ και Ένδυση GASGAS. Καθόλου άσχημα, ε!

Έτσι, αν θέλετε να λάβετε μέρος σε αυτήν την πρόκληση, αυτοί είναι οι απλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε…

1. Ανεβάστε ένα βίντεο με την ολοκλήρωση της πρόκλησης στο Instagram
2. Προσθέστε #TrialChallenge στη λεζάντα
3. Κάντε tag δύο φίλους και αφήστε την παγκόσμια μάχη να ξεκινήσει!

Μείνετε συντονισμένοι στον λογαριασμό μας στο Instagram καθώς θα μοιραζόμαστε μερικές από τις καλύτερες συμμετοχές κατά τη διάρκεια του μήνα για να επισημάνουμε μερικούς από τους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν το κουπόνι των 300 ευρώ. Ποιος ξέρει, μπορεί να είσαι εσύ!

Δεν είστε σίγουροι αν είστε έτοιμοι για το #TrialChallenge; Μην ανησυχείτε, έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά βιντεομαθημάτων εκπαιδευτικής οδήγησης «πώς-να» που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθά τους αναβάτες να αναπτύξουν και να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες οδήγησης.

614 More posts in ENDURONEWS category
Recommended for you
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO 2024 ΣΠΑΡΤΗ

Ο πρώτος διήμερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024 ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη με τον Παναγιώτη...