MXON 2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Η Ελβετία είναι ένα από τα πρώτα έθνη που ανακοινώνει τη σύνθεση τριών ατόμων για το Monster Energy FIM Motocross of Nations στο Red Bud, στις ΗΠΑ! Ο team manager της ομάδας Daniel Zollinger έχει δουλέψει σκληρά, έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές και συνομιλίες και έχει κάνει πολλά για την σύνθεση της ομάδας.

Το αποτέλεσμα είναι απολύτως εντυπωσιακό, γιατί προφανώς άρεσαν τα σχέδια και οι ιδέες του και στην Ελβετική Ομοσπονδία FMS. Η Επιτροπή Motocross έχει πλέον ορίσει τους ακόλουθους τρεις αναβάτες που θα εκπροσωπήσουν τα ελβετικά χρώματα στο FIM Monster Energy Motocross of Nations το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου:

Jeremy Seewer
Valentin Guillod
Kevin Brumann

Συνολικά, o team manager της ομάδας Zollinger συγκέντρωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα τριάδα στην οποία ο συνδυασμός εμπειρίας των Seewer και Guillod που έχουν διαγωνιστεί στο MXoN του 2018 στην ίδια τοποθεσία στο Red Bud και η ανέμελη νεολαία του Kevin Brumann θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα πολλά υποσχόμενο μείγμα. Δεδομένου ότι ο Guillod είναι επίσης ειδικός και στις δύο κατηγορίες κυβισμού και ο νεαρός Brumann έδειξε πρόσφατα εκπληκτικές επιδόσεις στη “μεγάλη” μοτοσυκλέτα, αυτό ανοίγει εντελώς νέες προοπτικές για το αφεντικό της ομάδας όσον αφορά την τακτική της ομάδας.

Με άλλα λόγια: ποιος ακριβώς θα ξεκινήσει σε ποια τάξη θα μπορούσε ίσως να αποφασιστεί μόνο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Πρακτικά, και οι τρεις πιλότοι βρίσκονται στη Yamaha, κάτι που σίγουρα βοήθησε στη φάση του σχεδιασμού και το οποίο ο Daniel Zollinger θα ήθελε να υπογραμμίσει για άλλη μια φορά ευχαριστώντας από καρδιάς τις μπλε ομάδες που συμμετείχαν. Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα ακόλουθα Ευρωπαϊκά Grand Prix.

1970 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ 6ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο έκτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024 ξεκίνησε σήμερα στην Ισπανία με τα προκριματικά...