MXON 2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Η ομάδα της Νορβηγίας επιβεβαίωσε τους τρεις αναβάτες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο φετινό Monster Energy FIM Motocross of Nations στο RedBud! Η ομάδα της Βραζιλίας επέλεξε επίσης την ομάδα της, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στην MXGP θα είναι ο Cornelius Tøndel. Ο Cornelius, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση στην κατάταξη EMX250, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος με την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα 450 της Fantic. Θα υποστηριχθεί από την ομάδα του Fantic Factory Team Maddi για την εκδήλωση.

Ο Kevin Horgmo θα αγωνιστεί στην κατηγορία MX2. Ο Horgmo είναι 4ος επί του παρόντος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MX2, θα αγωνιστεί με το F&H tuned Kawasaki 250f στο Red Bud με την υποστήριξη της ομάδας του F&H Kawasaki racing team.

Στην OPEN θα είναι ο Håkon Østerhagen. Μόλις 18 ετών και με νίκες αγώνα στην κατηγορία EMX250 φέτος, θα οδηγήσει το εργοστασιακό του δίχρονο Fantic 250 στην ανοιχτή κατηγορία στο Red Bud, με την υποστήριξη της Fantic Factory Team Maddi.

Η ομάδα της Βραζιλίας επέλεξε επίσης την ομάδα της για τη διοργάνωση, με τον 12 φορές εθνικό της πρωταθλητή, πρωταθλητή Arenacross και 5ο στο ΑΜΑ Motocross Enzo Lopes να συμμετέχει στην MX2, τον Ramyller Alves στην MX1 και για στην OPEN τον Fábio Santos που συμμετέχει με τα εθνικά χρώματα στο MXoN για έκτη φορά στην καριέρα του.

1974 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ 7ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΓΑΛΛΙΑ

Με άστατες καιρικές συνθήκες ξεκίνησε ο έβδομος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024 στην πίστα...