WMX 2022 – H L.VAN DRUNEN ΣΤΗΝ F&H KAWASAKI

Για πρώτη φορά στη νεανική της ιστορία, η F&H Kawasaki Racing Team θα συμπεριλάβει ένα κορίτσι στη σύνθεση της ομάδας την επόμενη σεζόν, καθώς η ταλαντούχα Lotte van Drunen θα ενταχθεί στην Ολλανδική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το πρώτο κορίτσι που ανέβηκε ποτέ στο τελευταίο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross 85cc πέρυσι, η Lotte Van Drunen μόλις έγινε δεκαπέντε ετών αυτή την εβδομάδα, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross Γυναικών FIM WMX στο Τουρκία. Λίγα κορίτσια ήταν τόσο επιτυχημένα μεταξύ των αγοριών και η Lotte προκρίθηκε σε αρκετούς γύρους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος EMX125cc αυτή τη σεζόν με ένα αποτέλεσμα στην πρώτη δεκάδα στο Lommel ως το αποκορύφωμα της σεζόν της. Η Lotte, η οποία εργάζεται ήδη μαζί με τον εκπαιδευτή F&H Marc de Reuver τις τελευταίες εβδομάδες, θα ενταχθεί στην ομάδα F&H Kawasaki αργότερα φέτος για να προετοιμαστεί για την πρώτη της πλήρη σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών το 2023.

Nathalie Fasé (μάνατζερ ομάδας F&H): “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που προσθέσαμε ένα κορίτσι στην ομάδα μας και θα αγωνιστούμε με ένα τόσο μεγάλο ταλέντο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών τα επόμενα τρία χρόνια. Ανυπομονούμε για μια επιτυχημένη συνεργασία και πολλές επιτυχίες μαζί! “

Lotte van Drunen: «Είμαι πολύ περήφανη που υπέγραψα τριετές συμβόλαιο με την F&H. Αυτή είναι μια καταπληκτική προσφορά για ένα κορίτσι της ηλικίας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις ευκαιρίες που θα μου δώσουν! Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσω με την ομάδα και να προπονηθώ με το Kawasaki μου κατά τη διάρκεια του χειμώνα».

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...