ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ FIM ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ SUPERMOTOCROSS 2023

Μετά την ανακοίνωση του World Supermotocross 2023 από την αμερικανική ομοσπονδία αγώνων μοτοσυκλέτας ΑΜΑ και τους διοργανωτές Feld και ΜΧ Sports, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας FIM, ένοιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα ως προς την σημασιολογία του θεσμού, η οποία ακολουθεί παρακάτω.

Υπό το φως των πρόσφατα ανακοινωθέντων εξελίξεων στην αγορά, η Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (FIM), ο παγκόσμιος κυβερνητικός φορέας των αγώνων μοτοσυκλετών, επιβεβαιώνει ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercross FIM παραμένει η μόνη σειρά παγκόσμιων πρωταθλημάτων supercross που αναγνωρίζεται και εγκρίνεται από τη FIM. Ενώ τα πρωταθλήματα AMA Motocross και Supercross είναι επιτυχημένα εγχώρια πρωταθλήματα με τα αντίστοιχα δικαιώματά τους, αυτά τα εγχώρια πρωταθλήματα δεν συνδυάζονται για να κερδίσουν πόντους προς οποιοδήποτε επίσημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εγκεκριμένο από την FIM, καθώς αυτό είναι εντελώς αντίθετο με τα αποκλειστικά δικαιώματα που έχουν παραχωρηθεί στην SX Global ως αποκλειστικό εγκεκριμένο Υποστηρικτής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Supercross FIM. Κανένα άλλο εγκεκριμένο παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν υπάρχει στο άθλημα του supercross και κανένας νικητής οποιουδήποτε άλλου διαγωνισμού δεν θα αναγνωριστεί ως «παγκόσμιος πρωταθλητής» από την FIM.

Η FIM επέλεξε το SX Global ως τον μοναδικό και αποκλειστικό της συνεργάτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα λόγω σε μεγάλο βαθμό της περιεκτικής παγκόσμιας προσέγγισής της, της βαθιάς εμπειρίας της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και της δέσμευσης της να δημιουργήσει μια υψηλή εμπειρία supercross για αναβάτες, ομάδες, οπαδούς, μάρκες και συνεργάτες.

Ενισχύοντας τη θέση του Παγκόσμιου Κυβερνητικού Οργάνου, που είναι η μόνη αναγνωρισμένη αρμόδια αρχή στον αθλητισμό μοτοσυκλέτας από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Πρόεδρος της FIM, Jorge Viegas, δήλωσε: “Η SX Global είναι ο αποκλειστικός τρέχων κάτοχος των δικαιωμάτων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercross FIM. Ανυπομονώ να παρευρεθώ στον εναρκτήριο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Supercross FIM 2022 τον Οκτώβριο, ο οποίος σίγουρα θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας συναρπαστικής σεζόν.”

Το μοντέλο της SX Global για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercross FIM έχει σχεδιαστεί για να προωθεί μια ποικιλία αναβατών, ομάδων και συνεργατών για να προσελκύσει και να αυξήσει τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο – που υποστηρίζεται από ένα παγκόσμιο ρόστερ ομάδων και αναβατών και μια περιεκτική προσέγγιση με γνώμονα τη συνεργασία. επιχειρησιακή και οικονομική υποστήριξη. Συνολικά, περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έχουν καθοριστεί ειδικά για την υποστήριξη ομάδων και αναβατών κατά τα πρώτα πέντε (5) χρόνια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Supercross FIM, διασφαλίζοντας μια καλά κεφαλαιοποιημένη προσπάθεια επικεντρωμένη στην ένωση όλων των μελών στην επιδίωξη ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος και με αποκορύφωμα την στέψη ενός μόνο, εγκεκριμένου παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο εναρκτήριος γύρος της πιλοτικής σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Supercross FIM 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο εμβληματικό Εθνικό Στάδιο της Ουαλίας, το Principality Stadium στο Κάρντιφ, καθώς θα οδηγήσει σε ένα πλήρες παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το 2023.

1963 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXOEN 2024 – ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Tο Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών που πρόκειται να διεξαχθεί στο TCS Racing Park κοντά στη...