ISDE 2022 – ΦΟΒΕΡΟΣ J.GARCIA ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ…18Η Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

Η 96η έκδοση του FIM International Six Days Of Enduro (ISDE) ξεκίνησε, με την Ισπανία να οδηγεί την πρώτη μέρα στο Le Puy-en-Velay της Γαλλίας με έναν εκπληκτικό Josep Garcia να κερδίζει όλες τις ειδικές! Καλό ξεκίνημα για την ελληνική ομάδα World Trophy τερματίζοντας την ημέρα στην 18η θέση. Στην Junior WT οι Ιταλοί είναι μπροστά και οι Αμερικανίδες προηγούνται στην Women WT.

Ήταν μια ανταγωνιστική ημέρα για τους αναβάτες από τριάντα δύο έθνη στο φετινό FIM ISDE. Η ηλιοφάνεια χαιρέτησε το πρωί όλους τους συμμετέχοντες καθώς εκκινούσαν από την ράμπα της εκκίνησης. Αμέσως έθεσε τον ρυθμό, ο Josep Garcia της Ισπανίας (KTM), θέτοντας τα πιο γρήγορα περάσματα στις πρώτες πέντε ειδικές της ημέρας. Ο αναβάτης KTM δεν σταμάτησε και συνέχισε να κυριαρχεί και στις πέντε ειδικές. Ισχυρή υποστήριξη από τους συμπαίκτες του εξασφάλισε ότι η Ισπανία θα οδηγούσε την World Trophy κατηγορία κατά είκοσι δύο δευτερόλεπτα στο τέλος της πρώτης ημέρας.

“Κέρδισα κάθε δοκιμασία σήμερα, οπότε ήταν μια καλή αρχή για την εβδομάδα”, δήλωσε ο Garcia στο τέλος της ημέρας. “Προσπάθησα να είμαι έξυπνος με την οδήγηση μου και να πιέσω σε ένα άνετο επίπεδο. Χαίρομαι που έβαλα ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτή την πρώτη μέρα”.

“Συνολικά, είναι λαμπρό να οδηγήσουμε την WT με την Ισπανία. Έχουμε πραγματικό κίνητρο για αυτό και θέλουμε να κάνουμε τη χώρα μας περήφανη. “

Ενώ η Ισπανία σκαλίζει ένα πρόωρο προβάδισμα, πίσω από της η Ιταλία και η Μεγάλη Βρετανία χωρίζονται από απλά κλάσματα του δευτερολέπτου. Η Ιταλία, στη δεύτερη θέση, είναι μόλις τριακόσια του δευτερολέπτου μπροστά από τη Μεγάλη Βρετανία.

Περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από τη Μεγάλη Βρετανία είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες στην τέταρτη θέση. Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρουσιάζει ιδιαίτερα καλή στα συνολικά ατομικά αποτελέσματα και θα προσπαθήσει να κλείσουν αυτό το χάσμα με την Ιταλία και τη Μεγάλη Βρετανία την δεύτερη μέρα. Η οικοδέσποινα Γαλλία μπήκε στο FIM ISDE τους με ένα σταθερό ξεκίνημα την πρώτη μέρα, ολοκληρώνοντας στην πέμπτη θέση της ημέρας. Ωστόσο, είναι ήδη ένα λεπτό πίσω από τους πρωτοπόρους Ισπανούς και θα πρέπει να πολεμήσουν αύριο. Οι θέσεις από την έκτη έως δέκατη είναι λίγο πιο απλωμένες. Ενισχυμένη από τον Mikael Persson (Husqvarna) που τελειώνει την ημέρα στην τρίτη θέση, η Σουηδία είναι έκτη. Η Αυστραλία και το Βέλγιο έκλεισαν την πρώτη μέρα στην έβδομη και την όγδοη θέση αντίστοιχα. Η ολοκλήρωση των δέκα πρωτοπόρων παγκόσμιων χώρων κλείνει με την Φινλανδία και τη Πολωνία.

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...