ISDE 2022 – ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ…ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ!

Με την ατυχία του Γιώργου Πισιμάνη στις Club συμμετοχές του αγώνα, οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν την πορεία τους στο φετινό αγώνα του International Six Days Of Enduro 2022 στο Le Puy En Velay της Γαλλίας.

Η ελληνική ομάδα World Trophy των Παναγιώτη Κακολύρη, Κίμωνα Καράμπελα, Δημήτρη Βαρσάμη και Γιάννη Χασάπη ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα στην 18η θέση και κατάφερε να παραμείνει εκεί και την δεύτερη, Η κακή ημέρα της Βενεζουέλας την έριξε από την 13η θέση στην 18η, ανεβάζοντας την ελληνική ομάδα 17η στην συνολική κατάταξη. Ατομικά ο Βαρσάμης βρίσκεται στην 48η θέση της Ε1 κατηγορίας, ο Κακολύρης στην 40η της Ε2, ο Καράμπελας στην 42η της Ε2 και ο Χασάπης στην 27η της Ε3.

Η ελληνική συμμετοχή στην κατηγορία Club των Απόστολου Zβιντερίκου, Πισιμάνη Γιώργου και Ζαφειρίου Παναγιώτη Hellas AMOTOE Club ξεκίνησαν την πρώτη ημέρα τερματίζοντας στην 78η θέση ανάμεσα σε 128 ομάδες που συμμετέχουν φέτος στην κατηγορία.  Την δεύτερη ημέρα όμως ο Πισιμάνης αντιμετώπισε πρόβλημα και δεν κατάφερε να τερματίσει την ημέρα, με αποτέλεσμα η ομάδα να πέσει στην 103η θέση. O Ζβιντερίκος βρίσκεται στην 82η θέση της C1, ο Ζαφειρίου στην 69η της C3 και ο Πισιμάνης στην 90η της ίδιας κατηγορίας.

473 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Αγγλία και το Valley...