ISDE 2022 – Ο A.VERONA ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ…ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ

H τρίτη ημέρα του International Six Days Of Enduro 2022 προσέφερε φρέσκες ειδικές δίνοντας την ευκαιρία για δυνατό θέαμα καθώς ο Andrea Verona έκανε την επίθεση του για την επικράτηση στην Γενική. Η μάχη του ήταν σκληρή με τον νικητή των δύο προηγούμενων ημερών Josep Garcia. Μοιράστηκαν εναλλάξ τις νίκες στις ειδικές αλλά στην τελευταία ο Ισπανός έκανε το λάθος χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Μετά την χθεσινή επικράτηση τους οι Βρετανοί κατάφεραν να κερδίσουν και σήμερα αυξάνοντας το προβάδισμα τους κατά 2.23,16 από τους Ιταλούς που παραμένουν σταθερά δεύτεροι αλλά και από τους τρίτους Ισπανούς που έχασαν κι άλλο χρόνο σήμερα για να βρεθούν τρία λεπτά πίσω από την πρώτη θέση της Γενικής. Γαλλία και Αμερική κονταροχτυπιούνται για την τέταρτη θέση ενώ οι Σουηδοί νοιώθουν άνετα στην έκτη θέση.

Στην Junior WT οι Ιταλοί εξακολουθούν να απολαμβάνουν ένα υγιές προβάδισμα παρά την απειλή των Φινλανδών ενώ ο Zach Pichon εντυπωσιάζει ατομικά(τερμάτισε πέμπτος Γενικής σήμερα) και είναι το μόνο που μπορεί να προσφέρει για το γαλλικό κοινό καθώς η γαλλική ομάδα αποδεκατίστηκε από νωρίς με την εγκατάλειψη του Antoine Alix. Στις γυναίκες οι Αμερικανίδες θα χάσουν μόνο αν αυτοκτονήσουν το ίδιο και οι Αγγλίδες στην δεύτερη θέση που δεν απειλούν και δεν απειλούνται. Μάχη θα γίνει για την τρίτη θέση μεταξύ Αυστραλίας και Γαλλίας με τις οικοδέσποινες να έχουν τον πρώτο λόγο.

Με την Βενεζουέλα να πιάνει ξανά δυνατό ρυθμό η ελληνική ομάδα WT έχασε μια θέση σήμερα επιστρέφοντας στην 18η θέση με τον Παναγιώτη Κακολύρη να βρίσκεται στην 73η θέση της Γενικής, τον Δημήτρη Βαρσάμη στην 74η, τον Κίμωνα Καράμπελα στην 82η και τον Γιάννη Χασάπη στην 85η. Δυνατή ημέρα είχε και το ελληνικό Club ανεβαίνοντας από την 103η θέση στην 90η θέση της κατάταξης.

474 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο M.LETTENBICHLER!

Ο εναρκτήριος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro είδε τον Manuel Lettenbichler της Red...