MXON 2022 – H ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ 34 ΧΩΡΕΣ…ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Φέτος το εμβληματικό γεγονός θα επιστρέψει στην θρυλική πίστα της Αμερικής το RedBud στο Μίσιγκαν, ως που είχε φιλοξενήσει τον αγώνα του Monster Energy FIM MXoN το 2018 που είδε την ομάδα της Γαλλίας να κερδίσει τον πέμπτο τίτλο της στην σειρά.

Μεταξύ των 34 διαφορετικών ομάδων, μερικά από τα φαβορί περιλαμβάνουν φέτος την Team USA με αναβάτες τους Eli Tomac, Justin Cooper και Chase Sexton που θα κοιτάξουν να σπάσουν το εντεκαετές ξόρκι και να επιστρέψουν στην κορυφή ενώ η Team Italy’s των Antonio Cairoli, Andrea Adamo και Mattia Guadagnini ελπίζουν να επαναλάβουν την περσινή τους νίκη! Η ομάδα της Γαλλίας φαίνεται επίσης δυνατή φέτος με τους Maxime Renaux, Marvin Musquin και Dylan Ferrandis, καθώς και οι Glenn Coldenhoff, Kay de Wolf και Calvin Vlaanderen από την ομάδα της Ολλανδίας και φυσικό οι Mitch Evans, Hunter Lawrence και Jett Lawrence από την ομάδα της Αυστραλίας που θα αγωνιστούν επίσης για τις κορυφαίες θέσεις.

Φέτος θα υπάρξουν επίσης δύο νέες ομάδες που θα εισέλθουν στο Monster Energy FIM MXoN, αυτό περιλαμβάνει την FIM Latin America με τους Marco Atezana, Yarod Vargas και Franklin Noguera καθώς και την FIM Europe με τους Bence Pergel, Julius Mikula και Pavlo Kizlyak.

1972 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα του έκτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024...