ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Η ΠΙΣΤΑ MOTOCROSS ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Υπογραφές στο Μνημόνιο Συνεργασίας, με αντικείμενο την κατασκευή μιας νέας πίστας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, διεθνών προδιαγραφών, στη θέση της νυν πίστας Motocross στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, μαζί με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης – Nikos Papathanasis, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα Παναγιώτης Ε. Νίκας και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης ΑΕ, Γιάννη Μπούκη.

Η νέα πίστα στη Μεγαλόπολη θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στα Βαλκάνια και την Ευρώπη για αγωνιστική μοτοσυκλέτα, 4×4, mountain bike και άλλες δράσεις, αλλά και για εκμάθηση μηχανοκίνητων αθλημάτων και Οδικής Ασφαλείας.

Από σήμερα ξεκινάμε άμεσα Μελέτες για αυτή τη σύγχρονη και μοναδική πίστα φιλοξενίας διεθνών διοργανώσεων και σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και με την Motorsport Greece θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω και αυτό το μοντέλο μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αποκτήσουν έδρα, το «σπίτι» τους, σε μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση στη Μεγαλόπολη κι ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τον φίλο Υπουργό Νίκο Παπαθανάση, τον κ. Μπούκη και όλους όσοι συμβάλουν, για την εξαιρετική συνεργασία ώστε κι αυτό το όραμά μας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό να γίνει πραγματικότητα.

Η δύναμη των ανθρώπων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας και το οικονομικό αποτύπωμα αυτών των δραστηριοτήτων είναι ισχυρότατα.

Με κορωνίδα, βέβαια, την επιτυχημένη επιστροφή του EKO Acropolis Rally στο καλεντάρι του WRC – FIA World Rally Championship και την πανθομολογούμενη αναγνώριση της εξαιρετικής διεξαγωγής του τόσο το 2022 όσο και το 2021, που ξανάβαλε την Ελλάδα στις κορυφές του παγκόσμιου Motorsport, με πολλαπλά οφέλη της χώρας μας από τη διεθνή προβολή της.

Κι όλα αυτά θα τα παρουσιάσουμε και θα τα αναλύσουμε την προσεχή Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, στη σχετική φετινή εκδήλωση απολογισμού και λογοδοσίας για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, του περασμένου Σεπτεμβρίου.

1149 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
SHERCO HELLAS…ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ MOTOCROSS!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Την πρώτη της επίσημη συμμετοχή στο ελληνικό motocross πραγματοποίησε η Sherco Hellas...