ΑΜΑ ΜΧ/SX 2023 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING

Η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing παρουσιάζει με περηφάνια το ρόστερ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SuperMotocross τεσσάρων αναβατών που εισέρχεται στη νέα σεζόν, αποτελούμενο από τον πρόσφατα ενταγμένο στην ομάδα Christian Craig και τον Malcolm Stewart που επιστρέφει στο Husqvarna FC 450 Rockstar Edition 2023, καθώς και τους RJ Hampshire και Jalek Swoll εξοπλισμένοι με το Husqvarna FC 250.

Επίσημα κυκλοφόρησε την Τρίτη το RD Field, όπου οι εγκαταστάσεις εξάσκησης της ομάδας εδρεύουν στη Murrieta της Καλιφόρνια, και οι τέσσερις αναβάτες της ομάδας Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing ανυπομονούν να πέσει η μπάρα στη σεζόν του AMA Supercross 2023 στο Anaheim στις 7 Ιανουαρίου. Από εκεί, συμπεριλαμβανομένου του Pro Motocross που ξεκινά τον Μάιο, η νέα σειρά θα περιλαμβάνει 31 εκδηλώσεις συνδυαστικά.

Ως τρέχων περιφερειακός πρωταθλητής 250SX Western, ο 31χρονος Craig θα μεταβεί στην κατηγορία 450SX με πλήρη απασχόληση την επόμενη σεζόν. Προσαρμόστηκε γρήγορα στο FC 450 Rockstar Edition μετά την προπόνηση του με τον Aldon Baker στο Baker’s Factory και έχει μεγάλες ελπίδες τόσο στο supercross όσο και στο motocross.

Christian Craig: «Αυτή είναι η πρώτη χρονιά στην ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing και ήταν καλή μέχρι στιγμής αυτή την προετοιμασία. Μετακόμισα όλη την οικογένεια στο Κλερμόν και ξεκίνησα από την αρχή με τον Άλντον. Πήγαμε κατευθείαν στο bootcamp, και μέχρι στιγμής ήταν καλά. Απλώς μαθαίνω την μοτοσυκλέτα, μαθαίνω το πρόγραμμα και απλώς προσπαθώ να χτίζω κάθε μέρα και να γίνομαι καλύτερος. Εξοικειώνομαι περισσότερο με την μοτοσυκλέτα κάθε μέρα και απλώς συνεχίζω να δουλεύω. Εκτός από αυτό, απλώς κάνω τους γύρους και ετοιμάζομαι για την Α1, προσπαθώντας να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται».

Ο Malcolm Stewart, εν τω μεταξύ, πρόκειται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία σε αυτό που θα είναι η δεύτερη χρονιά του με την Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Αφού τερμάτισε την τρίτη θέση, την καλύτερη της καριέρα του στην κατηγορία 450SX την περασμένη σεζόν, με τρία βάθρα στο ενεργητικό του, οι προσδοκίες για ολόκληρο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperMotocross είναι υψηλές για τον 30χρονο αναβάτη.

Malcolm Stewart: «Αισθάνομαι υπέροχα που μπαίνω στη σεζόν του 2023 με την ομάδα. Είχα μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι για το supercross και ένιωσα σαν να κάναμε την μπάλα να κυλήσει. Απλώς αισθάνομαι ότι, για μένα, το παν είναι να είμαι συνεπής, όπως έλεγα πάντα. Έχω καλύτερους στόχους για τον εαυτό μου και νομίζω ότι έχω κάποια προσωπικά πράγματα που ξέρω ότι έπρεπε να κάνω. Όντας ξανά με την ομάδα για άλλη μια χρονιά σε αυτή τη μοτοσυκλέτα, νιώθω ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά, οπότε είμαι ενθουσιασμένος. Απέκτησα έναν νέο συμπαίκτη, και νιώθω ότι θα μου δώσει κίνητρο όπως όλοι οι άλλοι που είναι εκεί έξω, οπότε ανυπομονώ να δω πώς θα πάμε και νομίζω ότι θα είναι μια υπέροχη χρονιά για την Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.”

Θα είναι οι RJ Hampshire και Jalek Swoll που θα οδηγήσουν το πρόγραμμα της μικρής κατηγορίας Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing 250 στη σειρά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SuperMotocross, συνεχίζοντας με την ομάδα και με στόχο να ανταγωνιστούν για τη νίκη τη νέα χρονιά πάνω στο Husqvarna FC 250 για το 2023.

Όσο για τον RJ Hampshire, φέτος σηματοδοτεί επίσης τον τέταρτο χρόνο του με την Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing και διαμορφώνεται ως το καλύτερό του μέχρι τώρα. Ο 26χρονος τερμάτισε δευτεραθλητής στο 250SX Eastern Regional Championship με νίκη στο Main Event, ακολουθούμενος από την πέμπτη θέση στα 250MX, όπου κατάφερε επίσης να σταθεί στην κορυφή του βάθρου. Τώρα, στοχεύει σταθερά να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

RJ Hampshire: «Είχαμε μια πολύ καλή off-season μέχρι στιγμής από τις αρχές Δεκεμβρίου και νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Κάναμε πολύ πρόοδο με τη μοτοσυκλέτα, οπότε κοιτάζοντας πίσω την περσινή χρονιά, ξέρω ότι είμαστε σε καλό σημείο. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα ήταν τεράστια και σίγουρα νιώθω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Αυτά τα παιδιά εργάζονται πολύ σκληρά από πέρυσι και είμαστε σε πολύ καλό σημείο, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω σε αγώνες με την ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.”

Στα 22 του χρόνια, ο Jalek Swoll μπαίνει στην τέταρτη θητεία του με την ομάδα στις επαγγελματικές τάξεις και θέλει να κάνει πράξη την εμπειρία του τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Το 2022, παρουσίασε τερματισμούς στις κορυφαίες πέντε θέσεις στο supercross και ελπίζει να αξιοποιήσει αυτά τα αποτελέσματα στις σειρές 250SX και 250MX.

Jalek Swoll: «Ανυπομονώ πραγματικά για αυτήν την επερχόμενη σεζόν με την ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Περάσαμε πολύ περισσότερο χρόνο στη μοτοσυκλέτα και είχαμε μερικές πολύ καλές μέρες πίσω στη Φλόριντα με τον Aldon και νιώθω καλά για αυτή τη σεζόν. Ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγώνες με όλη την ομάδα και ανυπομονώ για τη διασκέδαση αυτής της κατάστασης. Είμαι ενθουσιασμένος που εμείς οι αναβάτες βγαίνουμε δυνατά και προσπαθούμε να επαναπροσδιορίσουμε τα ονάματα μας φέτος».

Nathan Ramsey, Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team Manager: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη σεζόν του 2023. Έχουμε μια νέα προσθήκη στην ομάδα με τον Christian Craig και τρεις σκληρά εργαζόμενους αναβάτες που επιστρέφουν φέτος με τους Malcolm, RJ και Jalek πίσω μαζί μας. Η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing φαίνεται καλά φέτος και τα παιδιά έχουν κάνει πολλή δουλειά στο Baker’s Factory κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Josh Hansen μαζί μας να κάνει κάποιες δοκιμές με τις μοτοσυκλέτες. Μπαίνουμε με σιγουριά στη χρονιά και ανυπομονούμε να την ξεκινήσουμε».

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...