SCRAMBLEGR 2022 – ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ SCRAMBLE

Δυνατό ξεκίνημα για το Παγκρήτιο κύπελλο Scramble. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ο ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ διοργάνωσε τον 1ο αγώνα από τους 3 για το Παγκρήτιο κύπελλο.

Ο αγώνας έγινε στο Νεροκουρου Χανίων σε μια πολύ όμορφη περιοχή με εύκολη πρόσβαση για αγωνιζομένους αλλα και θεατές. Η διαδρομή είχε όλων των ειδών τα τερέν . . κομμάτια motocross αλλα και κομμάτια enduro , αρκετά δύσκολα που σε συνδυασμό με τον άστατο καιρό και τις βροχές δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τους οδηγούς.

Στην κατηγορία S1 o Βουνάκης ηταν το φαβορί και το απέδειξε παίρνοντας την πρώτη νίκη του κυπέλλου βάζοντας υποψηφιότητα για τον φετινό τίτλο με δεύτερο τον πολύ καλό Δήμου ο οποίος οδήγησε σταθερά και γρήγορα ενώ την τριάδα έκλεισε ο Κουτσακης.

Στην S2 έγινε χαμός . . .πολλοί και καλοί οδηγοί σε όλες τις θέσεις , με τον Ακριβα να είναι ο ταχύτερος όλων με δεύτερο τον επίσης πολύ καλό Παπουτσακη και τον Σταματάκη να συμπληρώνει το βάθρο στην νέα του κατηγορία.

Στην S3 κλασικά για άλλη μια φορά ο Καρυωτακης είδε πρώτος την καρό σημαία με τον πολύ σταθερό Δομαζακη από το Ρέθυμνο στην δεύτερή θέση και τον άτυχο Ντεντακη να κλείνει την τριάδα.

Στην S4 o εντυπωσιακός Μυτιληναίος junior επικράτησε σχετικά εύκολα με τους ανεβασμένους Καβαλο και Χρηστου να ανεβαίνουν το 2ο και 3ο σκαλί του βάθρου αντίστοιχά ο καθένας τους.

Στην S5 έγιναν πάρα πολλές μάχες με πολλές εναλλαγές θέσεων . . . ο Κ Μυτιληναίος έκανε τον καλύτερο αγώνα της ζωής του και κέρδισε και τα 2 φαβορί με τον Σκύβαλο στην 2η θέση και τον Μπετεινη στην τρίτη.

Μετα το τέλος των αγωνων έγιναν και οι απονομές με πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές.

Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον αντιδήμαρχο αθλητικών Στέλιο Μιχαηλακη για την πολύτιμη βοήθεια του να πραγματοποιηθεί αυτός ο πολύ κάλος πρώτος αγώνας.

Επόμενο ραντεβού για τον 2ο αγώνα του Κυπέλλου την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

283 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ΑΜΟΤΟΕ – ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ 30/4/24

Ανακοινωνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ όπως αυτό εξελεγει στις 30 Απριλίου 2024 ....