AMA MX/SX 2023 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ STAR RACING YAMAHA

Η πιο πετυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών του αμερικανικού motocross, η Star Racing Yamaha ανακοίνωσε το ρόστερ για την νέα σεζόν που όπως πάντα αποτελείτε από μια πολυπληθής ομάδα σε 450 και 250.

Με οχτώ συνολικά αναβάτες, πέντε στα 250 και τρεις στα 450, η Star Yamaha θα υπερασπιστεί τους τίτλους της στις δύο κατηγορίες, ξεκινώντας από το πρωτάθλημα Supercross που ξεκινάει στις 7 Ιανουαρίου στο Anaheim της California. Ο Eli Tomac φορώντας τον άσσο στην μοτοσυκλέτα του θα προσπαθήσει να κλείσει την καριέρα του με ακόμα ένα Supercross πρωτάθλημα ενώ δεν είναι προς το παρόν στα πλάνα να αγωνιστεί στην σειρά του ΑΜΑ Motocross. Στο πλευρό του θα είναι ο πρωταθλητής του 2021 στο ΑΜΑ Motocross Dylan Ferrandis που επιστρέφει από μια δύσκολή χρονιά με τραυματισμούς. Το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία θα κάνει ο Justin Cooper που συνεχίζει με την ομάδα ανεβαίνοντας από τα 250. Θα πραγματοποιήσει επιλεκτικούς αγώνες στο Supercross ενώ στο motocross θα επιστρέψει στα 250 για να παλέψει για τον τίτλο.

Με την ομάδα θα συνεχίσουν στην ίδια κατηγορία των 250, οι Nate Thraser και Levi Kitchen έχοντας αποδείξει τις προηγούμενες χρονιές ότι είναι ικανοί να κερδίσουν αγώνες και σίγουρα θα εμπλακούν στην μάχη του πρωταθλήματος σε SX και ΜΧ. Μαζί τους θα παραταχθεί και ο νεαρός Nick Romano στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά αλλά και οι νέες μεταγραφές της ομάδας του Jordon Smith από την Honda και του Stilez Robertson από την Husqvarna. Με την Yamaha δεν θα συνεχίσει ο περσινός πρωταθλητής SX250 Δύσης Christian Craig που ανέβηκε κατηγορία με τα χρώματα της Husqvarna.

1973 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – O J.PRADO ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2024 παρέμεινε στην ιβηρική χερσόνησο και μετά το GP της Πορτογαλίας...