AMA MX/SX 2023 – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TROY LEE DESINGS/RED BULL/GASGAS FACTORY RACING

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΩΣΕΡΙΖΕΙ τον MAX LEE ΩΣ ΝΕΟ Μάνατζερ της ομάδας. Ο OLLY STONE ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ. Με τις ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες 2023 MC 450F Factory Edition και MC 250F Factory Edition και ένα νέο πρόσωπο στο τιμόνι της ομάδας μας, η GASGAS Factory Racing βρίσκεται στο γκάζι για τρίτη σεζόν αγώνων SX/MX στις ΗΠΑ! Καλωσορίζοντας με περηφάνια τον Max Lee επί του σκάφους της Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing Team Manager, με την γκάμα τριών αναβατών, όπως ο Justin Barcia, ο Michael Mosiman και ο Pierce Brown, είναι έτοιμοι για περισσότερα το 2023.

Οι Barcia, Mosiman και Brown επιστρέφουν για το 2023!
Το Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing καλωσορίζει τον Max Lee ως Team Manager!
Ο Olly Stone αναλαμβάνει τον ρόλο του Crew Chief μετά από μια καριέρα ως μηχανικός ομάδας αγώνων. Ο Justin Barcia που δεν θα υποχωρήσει ποτέ από μια πρόκληση, επιστρέφει στο κυνήγι για έναν τίτλο στα 450 και αυτή τη σεζόν, αγωνιζόμενος με το ολοκαίνουργιο MC 450F Factory Edition το 2023, έχοντας στον δρόμο του έξι τερματισμούς στο βάθρο στο πρωτάθλημα AMA Supercross 2022. Ο Barcia ξεκινά τη νέα σεζόν με τα μάτια του στραμμένα στο έπαθλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperMotocross 31 αγώνων.

Είμαστε πρόθυμοι να καλωσορίσουμε πίσω δύο βαριά ονόματα στην κατηγορία των 250 καθώς οι Michael Mosiman και Pierce Brown επιστρέφουν στη δράση με το ολοκαίνουργιο MC 250F Factory Edition. Ως βετεράνος τριών ετών στην ομάδα, ο Mosiman γνωρίζει καλά την κατηγορία 250. Μετά την πρώτη του νίκη Supercross στην καριέρα του στο Σαν Ντιέγκο την περασμένη σεζόν, ο αναβάτης της Βόρειας Καλιφόρνια είναι έτοιμος να στοιχηματίσει στην κορυφή του βάθρου με μια σταθερή σεζόν μπροστά.

Επίσης, για το τρίτο έτος με την ομάδα επιστρέφει ο Pierce Brown, ο οποίος κατάγεται από τη Γιούτα, και κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα Ανατολής 250SX το 2022. Ο Brown ολοκλήρωσε τη σεζόν σε υψηλό επίπεδο με δύο διαδοχικές τερματισμούς στο βάθρο και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτή τη δυναμική καθώς η μπάρα πέφτει για μια νέα χρονιά αγώνων.

Justin Barcia: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτή την επερχόμενη σεζόν, έχουμε περισσότερους αγώνες με περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουμε! Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα μας μοτοσυκλέτα και θα πάω σε αγώνες με τη γυναίκα και το αγοράκι μου, θα είναι μια διασκεδαστική σεζόν!»

Michael Mosiman: «Με τους πρόσθετους τρεις γύρους του SMX, νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε συνεπείς και να μπαίνουμε σε κάθε γύρο φρέσκοι – ψυχικά και σωματικά. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν».

Pierce Brown: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν του 2023 που έρχεται. Νιώθω πολύ καλά και λατρεύω την νέα μοτοσυκλέτα! Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω σε αγώνες.»

Με τον επί μακρόν SX/MX Team Manager Tyler Keefe να αναλαμβάνει έναν πιο στρατηγικό ρόλο ως Διευθυντής Motorsports της Troy Lee Designs, η GASGAS Factory Racing είναι ενθουσιασμένη που καλωσορίζει τον Max Lee ως Team Manager, μαζί με τον Oliver “Olly” Stone ως Crew Chief.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του στη διαχείριση μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Keefe θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την ομάδα για να προετοιμαστεί για μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν το 2023 και μετά. Με ένα εκτεταμένο υπόβαθρο με το Troy Lee Designs, ο Max Lee θα αναλάβει το ρόλο του Team Manager, επιβλέποντας την ομάδα και τις εμπορικές ευθύνες. Ως επικεφαλής πληρώματος, ο “Olly” Stone θα αναλάβει έναν πιο ολοκληρωμένο τεχνικό ρόλο, επιβλέποντας τις καθημερινές λειτουργίες των δοκιμών και την προετοιμασία των μοτοσυκλέτών για αγώνες.

Max Lee, Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing Team Manager: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Roger De Coster, τον Tyler Keefe, τον πατέρα μου [Troy Lee] και όλους τους άλλους που με καθοδήγησαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ενθουσιασμένος είμαι που εργάζομαι με πλήρη απασχόληση για την ομάδα Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμων που περιτριγυρίζομαι από υπέροχους ανθρώπους και ανυπομονώ για μια καταπληκτική σεζόν με αυτή την ομάδα».

Troy Lee: «Ξεκινώντας με την πρώτη μας ομάδα 250 για να χτίσουμε την ομάδα TLD/GASGAS 450 και 250 σε αυτό που είναι σήμερα, θα ήθελα να εκφράσω μεγάλες ευχαριστίες στον Tyler Keefe για τα 11 χρόνια σκληρής δουλειάς και επιτυχίας του, και για τη συνεισφορά του ως Διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού Troy Lee Designs στο επόμενο κεφάλαιο της επαγγελματικής του καριέρας. Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένος που έχω τον Max Lee ως Team Manager της ομάδας Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing. Είναι μια πολύ περήφανη στιγμή για μένα και ξέρω ότι αυτή η νέα ηγετική ομάδα θα βοηθήσει πολύ στην καθοδήγησή του. Θα είναι μια συναρπαστική σεζόν το 2023 με τρεις αναβάτες παγκόσμιας κλάσης να επιστρέφουν στη σύνθεση. Όλοι έχουν κάνει δουλειά και τα νέα Factory Edition φαίνονται καλά! Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η σεζόν στο Α1!».

1973 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – O J.PRADO ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2024 παρέμεινε στην ιβηρική χερσόνησο και μετά το GP της Πορτογαλίας...