Η SHERCO HELLAS ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Φτάνοντας αισίως στο ορόσημο των πέντε ετών λειτουργίας, η Sherco Hellas ετοίμασε ένα ξεχωριστό event για να γιορτάσει αυτό το σημαντικό γεγονός. Ακολουθώντας τις επιθυμίες σας και μοιράζοντας μαζί σας το πάθος μας για enduro, ετοιμάσαμε για το 2023 μια ξεχωριστή εντουροβόλτα στον μοναδικό Ταϋγετο, για να γιορτάσουμε μαζί τα πέντε χρόνια Sherco Hellas.

Αντλώντας ενέργεια από την ανταπόκριση του αγοραστικού μας κοινού και τους φίλους της εταιρείας, κάθε χρόνο αποτελεί για εμάς σημαντική εκδήλωση ο εορτασμός της ολοκλήρωσης ενός ακόμα ημερολογιακού έτους κοντά σας…κοντά στο enduro. Στην περσινή εκδήλωση, δοκιμαστήκαμε στο κρύο και την λάσπη όμως τα ξεπεράσαμε εύκολα με την φλόγα του πάθους μας που μας διακρίνει για την χωμάτινη μοτοσυκλέτα και φυσικά της αμοιβαίας αγάπης που ενώνει όλους τους φίλους του enduro. To 2023, αποφασίσαμε να πάμε τον εορτασμό ακόμα παραπέρα, μια και το κλείσιμο των πέντε ετών λειτουργίας είναι μια ξεχωριστή χρονική στιγμή για κάθε εταιρεία. Η εκδήλωση δεν θα πάει μόνο πιο μακριά, θα πάει και σε άλλο επίπεδο καθώς θα επισκεφτούμε τον μαγευτικό Ταύγετο, έναν από τους τελευταίους παράδεισους του ελληνικού enduro.

Ετοιμαστείτε για μια εκπληκτική εντουροβόλτα στις 29-30 Απριλίου σε μια διαδρομή που που επιμελήθηκε και συνδιοργανώνει μαζί μας η ομάδα Taygetos Enduro Rides αλλά και για ξεχωριστά Sherco Event’s που θα πραγματοποιηθούν το εορταστικό διήμερο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες που θα δημοσιευτούν προσεχώς…

614 More posts in ENDURONEWS category
Recommended for you
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO 2024 ΣΠΑΡΤΗ

Ο πρώτος διήμερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024 ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη με τον Παναγιώτη...