MXGR 2022 – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το 2022 αποτέλεσε μια σημαδιακή χρονιά στην καριέρα μου καθώς συμμετείχα για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία της ΜΧ1. Η σωματική αλλά και οδηγική μου εξέλιξη, μας επέτρεψαν με την ομάδα μου να κάνουμε αυτό το μεγάλο βήμα, συμμετέχοντας και κερδίζοντας την δίχρονη κατηγορία της ΜΧ300 ενώ καταφέραμε να τερματίσουμε στην “rookie” μας χρονιά, στην τρίτη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MΧ1 2022!

Η μετάβαση δεν ήταν εύκολη. Αρχικά, η σωματική μου ανάπτυξη δεν μου επέτρεπε να εξελιχθώ οδηγικά με μια μοτοσυκλέτα της ΜΧ2 και επίσπευσε την άνοδο μου στην κορυφαία κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Μετέπειτα έπρεπε να αποφασίσουμε αν θα ακολουθούσαμε τα μεγάλα 450 ή τα δίχρονα 250 που αγωνίζονται στην υποκατηγορία ΜΧ300 και νομίζω ότι κάναμε την σωστή επιλογή. Η επιστροφή μου στα δίχρονα έκανε την διαδικασία πιο διασκεδαστική, αφού είναι γνωστό ότι μου αρέσουν αυτοί οι κινητήρες και φυσικά, δεν έχουν την απόλυτη δύναμη των 450 τετράχρονων που δεν συγχωρούν λάθη. Κατάφερα να μαζέψω μοναδικές εμπειρίες κόντρα στα μεγάλα ονόματα της μεγάλης κατηγορίας, τους ταχύτερους αναβάτες της Ελλάδας ενώ παράλληλα επέστρεψα στους τίτλους ανταποκρινόμενος στις προσωπικές μου προσδοκίες αλλά και της ομάδας μου.

Δεν ήταν εύκολο αλλά τα καταφέραμε και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους: Υamaha Racing, Alpinestars Motodirect, Pirelli Intramoto, AMS Oil Mimikos, Extra Products Tasoulis Ohlins, Worksbike Δ.Χελιώτης, DXL Graphics, Koukakis Moto Club, Μοτοδίκτυο και Kardaras Racing.

1145 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – NEO ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στις 11 και 12/05/2024 διεξάγεται στη MX PARK ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ – 4ο χλμ επαρχιακής οδού Σπερχειάδας  ο 3ος αγώνας «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2024» ...