ENDUROGP 2023 – O WIL RUPRECHT ΣΤΗΝ SHERCO FACTORY ENDURO TEAM!

Η Sherco Racing Factory Team είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Wil Ruprecht για τη σεζόν 2023. Ο Αυστραλός αναβάτης θα οδηγήσει ένα 300 SEF και θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP 2023 στην κατηγορία Ε2 και επίσης στο Ιταλικό Πρωτάθλημα. Ο Wil διέπρεψε στη σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2022, κερδίζοντας τον τίτλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της E2.

Wil: «Αυτή τη στιγμή ξοδεύω πολύ χρόνο με τη μοτοσυκλέτα για να επαναπρογραμματίσω βασικά τους αισθητήρες του κινητήρα μου ώστε να προσαρμοστούν στην αλλαγή μοτοσυκλέτας. Αρχικά, είμαι εντυπωσιασμένος με την ευκολία χρήσης για την οποία είναι τόσο γνωστή η μάρκα Sherco. Με ευκολία μπορώ να τοποθετήσω την μοτοσυκλέτα όπου επιθυμώ στην πίστα. Το ψωμί και το βούτυρο είναι το παραδοσιακό έδαφος enduro και είναι πολύ εύκολο στις ρίζες των δέντρων και στους βράχους. Βγαίνοντας από τη δυναμική ενός τίτλου στην E2 και μια μάχη για τον τίτλο του GP, έχω κίνητρο να συνεχίσω να ωριμάζω και να εξελίσσομαι για να γίνω Πρωταθλητής EnduroGP το 2023.

Το συνολικό πακέτο μου φαίνεται ανταγωνιστικό, από την ομάδα ανάπτυξης της Sherco μέχρι την αγωνιστική ομάδα CH, βλέπω ωριμότητα και βαθιά επιθυμία για αποτελέσματα. Είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα να περνάω σε έναν νέο κατασκευαστή/ομάδα. Οι τίτλοι EnduroGP δεν είναι ξένοι για τη Sherco με τον Matthew Philips να παίρνει το στέμμα το 2016. Η αγωνιστική ομάδα CH έχει μια αγωνιστική κληρονομιά όπως λίγες άλλες στα paddock. Επίσης, προπονείστε και αγωνίζεστε μαζί με τους Hamish, Zach, Antoine, Morgan, μερικούς πολύ ικανούς αναβάτες σε διάφορους τομείς, μπορείτε να δείτε γρήγορη ανάπτυξη σε ένα περιβάλλον σαν αυτό. Έχουν όλοι κίνητρο και είναι ικανοί αναβάτες, οπότε το 2023 θα είναι πολύ ανταγωνιστικό από τις προσπάθειες της Sherco».

472 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αγώνας καρμπόν της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί κάτω από τον πορτογαλικό ήλιο για...