AMA SX/MX 2023 – ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο Μ.STEWART ΜΕ ΤΗΝ ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA

Ο Malcolm Stewart και η Rockstar Energy Husqvarna ανακοίνωσαν διετή επέκταση συμβολαίου πριν από τον τελικό του Monster Energy Supercross στο Salt Lake City. Μαζί με τον Christian Craig, καθορίζουν τη σύνθεση της εργοστασιακής ομάδας για τη σεζόν 2024.

Ο Stewart ξεκίνησε τη σεζόν ως ένας από τους κύριους διεκδικητές για το πρωτάθλημα Supercross 2023. Είχε τον ρυθμό να παραμείνει μπροστά και προηγείτο στην έναρξη της σεζόν στο Anaheim πριν μια επιθετική προσπέραση για το προβάδισμα από τον Chase Sexton τον βγάλει εκτός πορείας. Τέσσερις γύρους αργότερα, προσπαθώντας να αναπληρώσει το έδαφος που έχασε, ο Stewart είχε μια άσχημη πτώση και διέκοψε μια σειρά 20 γύρων στο top-10 του Supercross. Ο Stewart υπέστη επίσης μια πτώση στον επόμενο αγώνα που του στέρησε ένα δυνατό τελείωμα παρά την ισχυρή πορεία του στο Σαν Ντιέγκο. Σε προπονήσεις εκτός σεζόν, ο Stewart έδειξε ότι βασιζόταν στο ίδιο είδος συνέπειας που είχε το 2022 για να τον βάλει σε διεκδίκηση τίτλου.

Αλλά κατά τη διάρκεια των δοκιμών πριν από τον τρίτο γύρο της σεζόν, ο Stewart τραυματίστηκε στο γόνατό του και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στη δράση.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που υπογράφει ο Μάλκολμ για δύο ακόμη χρόνια», δήλωσε ο διευθυντής της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team Nathan Ramsey «Ήταν σαφές για εμάς πριν από τον τραυματισμό του Malcolm ότι ήταν έτοιμος να κερδίσει αγώνες και να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα το 2023. Ο Malcolm δεν είναι μόνο αγαπημένος των θαυμαστών, αλλά και χαρά να είναι μέλος της ομάδας Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing και πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Malcolm θα επιστρέψει στους αγώνες και θα είναι καλύτερος από ποτέ».

Αυτό το χειμώνα, ο Stewart έβγαινε από την καλύτερη σεζόν Supercross της καριέρας του με την τρίτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος του 2022. Δεν έχει ακόμη καθοριστεί χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Stewart. Ο ομόσταυλος του Craig είναι επίσης αυτή τη στιγμή στη λίστα τραυματιών μετά από εξάρθρωση ισχίου και σπάσιμο αγκώνα που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Η επιστροφή του επίσης δεν έχει ανακοινωθεί.

1964 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ “BEHIND THE GATE”…ROCK ‘N’ RIOLA!

Το επεισόδιο No3 της σειράς "Behind the Gate" σας μεταφέρει βαθύτερα στη δράση από την...