ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ENDURO HUSQVARNA 2024

ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗXΗ ΓΙΑ TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ENDURO – Επιτρέποντας στους αναβάτες να κυριαρχούν στο enduro όπως ποτέ άλλοτε, τα ολοκαίνουργια μοντέλα TE και FE της Husqvarna Motorcycles 2024 θέτουν ένα νέο πρότυπο για την οδήγηση εκτός δρόμου. Κατασκευασμένες με έμπειρο τρόπο, με νέα πλαίσια, υποπλαίσια, πλαστικά, ανάρτηση και φρένα, η εκτεταμένη λίστα κοινών καινοτομιών στη νέα πλατφόρμα enduro παρουσιάστηκε για περαιτέρω βελτίωση της συνολικής οδηγικής απόλαυσης. Με κάθε μοντέλο να συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, οι αναβάτες αναμφίβολα θα αγκαλιάσουν και θα επωφεληθούν από τις τεχνικές αλλαγές που έγιναν και στις επτά κορυφαίες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας.

Προσφέροντας προβλέψιμη απόσβεση, η νέα, ειδική για το enduro ανάρτηση της WP, επιτρέπει στους αναβάτες να κατακτούν τεχνικά τμήματα με απόλυτη εμπιστοσύνη και έλεγχο. Τα πιρούνια ελατηρίου WP XACT Closed Cartridge ενσωματώνουν ένα έμβολο μεσαίας βαλβίδας για ομαλή δράση και σταθερή απόδοση, ενώ ένα υδροστόπ στα τελευταία 68 mm διαδρομής, συμβάλλουν στη διατήρηση της ορμής προς τα εμπρός. Ένα επανασχεδιασμένο αμορτισέρ WP XACT διαθέτει νέο έμβολο για βελτίωση της άνεσης και είναι 100 g ελαφρύτερο και 15 mm πιο κοντό, ενώ διατηρεί 300 mm διαδρομή. Τόσο οι ρυθμίσεις του πιρουνιού όσο και του κραδασμού μπορούν να προσαρμοστούν με το χέρι, για γρήγορη και εύκολη εξατομικευμένη ρύθμιση. Σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε τέλεια αρμονία με τις αναρτήσεις WP, είναι το νέο πλαίσιο από χάλυβα χρωμίου μολυβδαινίου. Βελτιώνοντας τη συμπεριφορά κατά του squat και προσφέροντας αναθεωρημένα χαρακτηριστικά ευκαμψίας, το πλαίσιο, το οποίο περιλαμβάνει ένα νέο και πολύ πιο ανθεκτικό υβριδικό υποπλαίσιο, εγγυάται ότι κάθε μοτοεσυκλέτα προσφέρει εξαιρετικά ευέλικτο χειρισμό με σταθερότητα σε ευθεία γραμμή, που εμπνέει εμπιστοσύνη.

Περιτυλιγμένο γύρω από το νέο πλαίσιο είναι ένα νέο κοστούμι πλαστικών, είναι διακοσμημένο με μοντέρνα, σουηδικά εμπνευσμένα γραφικά και ένα νέο κάλυμμα καθίσματος με υψηλή πρόσφυση. Προσφέροντας ένα βελτιωμένο τρίγωνο θέσεις αναβάτη, το οποίο εξασφαλίζει περισσότερη επαφή με τα γόνατα και επομένως καλύτερο έλεγχο, η λεπτή σχεδίαση προσφέρει επίσης πλήρη ελευθερία κινήσεων στην όρθια οδήγηση. Το πλαστικό κοστούμι συμπληρώνει ένας επανασχεδιασμένος προβολέα που παράγει πιο έντονο φως και εγκαθίσταται χρησιμοποιώντας ένα πολύ πιο αποτελεσματικό και φιλικό προς το χρήστη σύστημα τοποθέτησης.

Για τη νέα γενιά, τα δίχρονα μοντέλα TE 150, TE 250 και TE 300 τροφοδοτούνται τώρα από νέους κινητήρες με νέα τεχνολογία Throttle Body Injection (TBI). Το TBI, που εισήχθη για να διασφαλίσει ότι αυτά τα ελαφριά μηχανήματα διατηρούν την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία τους, εγγυάται μια πολύ πιο συνεπή και ελεγχόμενη κατανομή ισχύος σε όλο το εύρος στροφών, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Οι FE 250 και FE 350 επωφελούνται από νέους και πολύ πιο συμπαγείς κινητήρες DOHC. Αυτοί είναι τοποθετημένοι στο πλαίσιο δύο μοίρες προς τα πίσω σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, γεγονός που συγκεντρώνει περαιτέρω τη μάζα και συμβάλλει στη βελτιωμένη συμπεριφορά του πλαισίου. Επιπλέον, και οι δύο κινητήρες έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούν όλα τα κύρια εξαρτήματα όσο το δυνατόν πιο κεντρικά για βελτιωμένο χειρισμό και να παράγουν μέγιστη ροπή και ισχύ.

Όλα τα μοντέλα της γκάμας ανεβάζουν την εμπειρία οδήγησης enduro σε νέα επίπεδα χάρη στα προηγμένα ηλεκτρονικά. Το EMS επιτρέπει σε κάθε μηχάνημα να προσφέρει δύο προκαθορισμένους χάρτες οδήγησης που ταιριάζουν σε διαφορετικό έδαφος, με κάθε επιλεγμένη ταχύτητα να παρέχει προσαρμοσμένη απόδοση ισχύος. Τα τετράχρονα μοντέλα προσφέρουν πρόσθετα βοηθήματα αναβάτη, συμπεριλαμβανομένου του Traction Control και ενός Quickshifter για χωρίς συμπλέκτη αλλαγές ταχυτήτων, ακόμη και υπό βαρύ φορτίο.

Η γκάμα είναι πλήρης με premium εξαρτήματα που μοιράζονται σε όλη τη γκάμα, όπως νέος προβολέας LED, βελτιωμένα φρένα BRAKTEC με δίσκους GSK υψηλής απόδοσης, συνδυασμένο κουμπί start/stop, τιμόνι ProTaper και ελαστικά Michelin enduro.

Στην παγκόσμια αγωνιστική σκηνή, η πιο πρόσφατη επιτυχία του Billy Bolt υπογραμμίζει ξεκάθαρα τη φήμη της Husqvarna Motorcycles ως άκρως ανταγωνιστικού κατασκευαστή. Αγωνιζόμενος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM SuperEnduro, ο σταρ της Husqvarna Factory Racing εξασφάλισε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εξαιρετική ικανότητα του FE 350.

Αλλαγές Husqvarna Enduro 2024

  • Νέο πλαίσιο από χάλυβα χρωμιομολυβδαίνιο βελτιστοποιημένο για βελτιωμένη συμπεριφορά κατά του squat και βελτιωμένα χαρακτηριστικά ελαστικότητας
  • Το νέο υβριδικό υποπλαίσιο πολυαμιδίου/αλουμινίου προσφέρει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα
  • Τα νέα πιρούνια ελατηρίων WP XACT Closed Cartridge 48 mm προσφέρουν σταθερή απόσβεση και προβλέψιμο χειρισμό
  • Το νέο πίσω αμορτισέρ WP XACT είναι ελαφρύτερο και αναπτύχθηκε ειδικά για οδήγηση enduro
  • Το νέο εργονομικό πλαστικό κοστούμι προσφέρει αναθεωρημένο τρίγωνο θέσης αναβάτη για βελτιωμένο έλεγχο
  • Οι νέοι δίχρονοι κινητήρες διαθέτουν τεχνολογία TBI για βελτιωμένη ικανότητα οδήγησης και ευκολία στη χρήση
  • Οι νέοι τετράχρονοι κινητήρες DOHC 250cc και 350cc παρέχουν κορυφαία ισχύ και ροπή
  • Ο νέος προβολέας LED παρέχει φωτεινότερη απόδοση φωτός και απλοποιημένη εφαρμογή
  • Το νέο σύστημα πέδησης BRAKTEC και οι δίσκοι GSK υψηλής απόδοσης παρέχουν ανώτερη ισχύ ακινητοποίησης
  • Ο νέος πολυλειτουργικός σχεδιασμός Map Select Switch ελέγχει το Quickshifter και το Traction Control (μόνοστα 4-χρονα)
  • Νέα μονάδα ελέγχου εκτός δρόμου (OCU) για υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας και φιλική προς το χρήστη δυνατότητα συντήρησης των ηλεκτρονικών
  • Τιμόνι ProTaper κορυφαίας ποιότητας και λαβές ODI
  • Μίζα που τροφοδοτείται από μια ελαφριά μπαταρία Li-ion 2,0 Ah

Η σειρά enduro 2024 είναι πλέον διαθέσιμη παγκοσμίως σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Husqvarna Motorcycles. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, ανατρέξτε στην εθνική θυγατρική ή εισαγωγέα της Husqvarna Motorcycles.

614 More posts in ENDURONEWS category
Recommended for you
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO 2024 ΣΠΑΡΤΗ

Ο πρώτος διήμερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024 ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη με τον Παναγιώτη...