AMA SX 2023 – Η ΒΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ AMA SUPERCROSS TO 2024 ΜΕ ΤΟΝ Β.BLOSS

Το 2024 ΄όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας θα είναι μια χρονιά όπου θα εισέλθουν ακόμα περισσότεροι κατασκευαστές στο αμερικάνικό πρωτάθλημα. Μια από αυτές είναι η Beta που ανακοίνωσε πρόσφατα την συνεργασία της με τον αναβάτη Benny Bloss για δύο χρόνια, ώστε να αγωνιστεί στο AMA Supercross του 2024.

Η motocross πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της Beta αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια ήδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross ωστόσο για να αγωνιστεί σε εθνικό πρωτάθλημα όπως είναι το ΑΜΑ Supercross θα πρέπει να βγάλει κάποια κομμάτια σε παραγωγή. Οπότε, μετά απο αυτήν την εξέλιξη αναμένεται να δούμε το μεγάλο 450 της Beta, το αργότερο σε 11 μήνες από τώρα στις εκθέσεις των dealers της Beta στην Αμερική. Όσο για την ομάδα της Liqui Moly Beta Racing ο Team Manager της ομάδας Carlen Gardner δήλωσε ότι ψάχνει ακόμα έναν αναβάτη και προς το παρόν το concept είναι μόνο για το Supercross αλλά ελπίζει ότι στα μέσα τις επόμενης χρονιάς μπορεί να επεκταθεί και στο Motocross.

Ο κόσμος του motocross αναμένει και την μεγάλη επιστροφή της Triumph η οποία φήμες θέλουν να μοιράζεται την ίδια μοτοσυκλέτα(ή τον κορμό αυτής με την Ducati) που πρόσφατα έγιναν γνωστές οι επαφές που είχαν στελέχη της εταιρείας με ομάδες που αγωνίζονται στο ΑΜΑ SX/MX.

936 More posts in SUPERCROSS category
Recommended for you
AMA SX 2024 – O J.LAWRENCE ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ 15Ο ΓΥΡΟ ΤΗΣ PHILADELPHIA

Ο 15ος γύρος του ΑΜΑ Supercross 2024 πραγματοποιήθηκε σε ένα καινούργιο στάδιο στην Philadelphia όπου...