MXON 2023 – Η ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Στην Η Città della Pieve και μπροστά σε όλους τους Ιταλούς λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο Πρόεδρος της FMI Giovanni Copioli μαζί με τον δήμαρχο της Città della Pieve Fausto Risini, τον συντονιστή της επιτροπής Enduro Franco Gualdi, τον Τεχνικό Διευθυντή Cristian Rossi και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Enduro Andrea Verona αποκάλυψαν τη “Maglia Azzurra” του 2023, η φανέλα της ιταλικής ομάδας που θα χρησιμοποιήσουν οι καλύτεροι Ιταλοί αναβάτες στους διεθνείς ομαδικούς αγώνες φέτος, συμπεριλαμβανομένων των Monster Energy FIM MXoN 2023 και FIM Junior Motocross World Championship 2023. Το νέο σχέδιο της φανέλας δίνει έμφαση στους αριθμούς και τα ονόματα των αναβατών στο πίσω μέρος και στο ιταλικό λογότυπο μπροστά.

Giovanni Copioli, Πρόεδρος της FMI: «Είμαι πραγματικά περήφανος που παρουσιάζω το νέο Maglia Azzurra που θα φέρουν τα παιδιά μας σε όλους τους διαγωνισμούς αυτή τη σεζόν. Οι αναβάτες μας είναι επίσης περήφανοι για τη χώρα τους και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν αυτή τη φανέλα πάνω από όλες τις διοργανώσεις. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εκπροσωπήσουμε την Ιταλία και αυτή τη φανέλα στον κόσμο».

Η Team Italia θα φορέσει το Maglia Azzurra κατά τη διάρκεια της έκδοσης του Monster Energy FIM Motocross of Nations 2023 στο Ernée στις 6-7-8 Οκτωβρίου.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...