PEUGEOT MOTOCYCLES KAI ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Δύο διαχρονικές ιστορικές εταιρείες από Ελλάδα και Γαλλία ενώθηκαν για να συνεχίσουν χέρι χέρι την πορεία του προς το μέλλον της ελληνικής αγοράς μοτοσυκλέτας και scooter. Κλείνοντας πρόσφατα 100 χρόνια λειτουργίας, ο Όμιλος Σακαράκης συναντήθηκε με την Peugeot Motocycles που φέτος γιορτάζει τα 125 χρόνια παραγωγής μοτοσυκλετών. Αυτή η ένωση παρουσιάστηκε σε έναν σημαδιακό χώρο, το μαγευτικό Ellinikon Experience Center, που έχει διαμορφωθεί για να προσφέρει μια ματιά στο μέλλον για την ανάπλαση του Ελληνικού, αποτελώντας την καλύτερη εισαγωγή για την παρουσίαση των πέντε νέων μοντέλων της εταιρείας, δείχνοντας την κατεύθυνση που έχει επιλέξει να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.

Η Peugeot Motocycles έχει αυτονομηθεί εδώ και πολλά χρόνια από το κομμάτι του αυτοκινήτου και μόνο η διατήρηση της εταιρικής ταυτότητας συνδέει πλέον τις δύο εταιρείες. Το κλείσιμο των 125 χρόνων λειτουργίας, που καθιστά την εταιρεία μια από τις μακροβιότερες της αγοράς, συνέπεσε με την νέα συνεργασία αντιπροσώπευσης και διανομής με τον Όμιλο Σαρακάκη, παρουσιάζοντας πέντε νέα μοντέλα, τέσσερα scooter και μια μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού, δείχνοντας τις προθέσεις των Γάλλων, να επεκταθούν από την αγορά των scooter που έχουν δραστηριοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια, περνώντας και στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Την εκδήλωση παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον και εμείς, βλέποντας την όρεξη και την διάθεση του Ομίλου Σαρακάκη να επενδύσει σε νέους ορίζοντες στην αγορά της μοτοσυκλέτας, μια κίνηση που καλωσορίζουμε και επικροτούμε, έστω κι αν δεν συμπίπτει με το αντικείμενο του mxin.gr.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...