ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ MOTOCROSS TRAINING CUP 2023 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ.

Το πρώτο Motocross Training Cup έφτασε στο τέλος με απόλυτη επιτυχία , οι συμμετοχές έφτασαν τις 40 με ηλικίες από 4 έως 16 ετών. Ο ενθουσιασμός και το πάθος περίσσεψε από όλα τα παιδάκια που μετά τις συμβουλές από τους εκπαιδευτές τις ΠΑΛΕΜΟΤ προσπάθησαν και οδήγησαν το καθένα στα όρια του. Αλλά και οι γονείς ενθουσιασμένοι από την προσπάθεια τον παιδιών τους τα ενθάρρυναν με πάθος σε όλη την διάρκεια του κάθε σκέλους.

Το πρόγραμμα περιελάβανε σεμινάριο εκμάθησης των κανονισμών ενός αγώνα , το ρόλο που έχουν οι σημαίες αλλά και η συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι αθλητές και συνοδοί απέναντι στους ανθρώπους της οργάνωσης ενός αγώνα . Επίσης περιλάμβανε Αγωνιστική εκπαίδευση από τον Γιώργο Ηλιόπουλο και περιβαλλοντική εκπαίδευση από τον Νίκο Ψημένο.

Αυτές οι εκδηλώσεις δεν γίνονται χωρίς την βοήθεια κάποιων ανθρώπων και πρώτα από όλους θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κυρ. Κώστα Αναστασόπουλο ( Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ ) Krinos soft drinks για την παραχώρηση του χώρου που είναι η πίστα “ Δωροθέα Αναστασοπούλου“ , το ΝΠΔΔ Αιγιαλείας ΝΠΔΔ Αιγιαλείας , τον μόνιμο χορηγό μας στον ήχο εδώ και 15 χρονιά Σπύρο Ρηγόπουλο MELODY sound&lights , τον Παναγιώτη Λινάρδο Panagiotis Linardostis linardos για την διαμόρφωση της πίστας , τους επιχειρηματίες του Αίγιου που μας βοηθάνε , και τα μέλη της ΠΑΛΕΜΟΤ για την βοήθεια τους στην στελέχωση της εκδήλωσης. Και βέβαια τον μεγάλο χορηγό για αυτήν την εκδήλωση την YAMAHA HELLAS Yamaha Racing Hellas….ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!

1142 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ι

Ο ιστορικός αγώνας των +190 συμμετοχών για τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024...