MXON 2023 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Μετά από εβδομάδες αναμονής, αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των Ιταλών αναβατών που θα φορέσουν την Maglia Azzurra στο Motocross των Εθνών 2023 για το Monster Energy FIM Motocross of Nations 2023 στο Ernée της Γαλλίας στις 6-7-8 Οκτωβρίου.

MXGP – Alberto Forato

MX2 – Andrea Adamo

Open – Mattia Guadagnini

Giovanni Copioli, Πρόεδρος της FMI: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτήν την ομάδα, που αποτελείται από νεαρούς αναβάτες έτοιμους να τα δώσουν όλα για τη Maglia Azzurra, όπως έχουν ήδη κάνει στο παρελθόν. Καθένας από αυτούς έχει εμπειρία σε αυτό το Trophy, μια θεμελιώδης πτυχή για να αντιμετωπίσεις καλύτερα έναν τόσο υψηλής αξίας ανταγωνισμό. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχει ισχυρό ομαδικό πνεύμα όχι μόνο μεταξύ των οδηγών αλλά και όλων των πλευρών που συμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι στο οποίο θέλουμε να διακριθούμε μεταξύ των εθνικών ομάδων. Θα είναι η πρώτη ομάδα μετά την εποχή του Cairoli. Είμαι πεπεισμένος ότι τα αγόρια θα βάλουν σε τροχιά τις αξίες που μεταφέρει ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής».

Thomas Traversini, Τεχνικός Επίτροπος FMI: «Τα αγόρια μας ανυπομονούν να βγουν στην πίστα με τα χρώματα της Ιταλίας. Όταν τους είπα για τις προσκλήσεις, εξέφρασαν μεγάλο ενθουσιασμό και επιθυμία να διαγωνιστούν στον πιο πολυαναμενόμενο αγώνα της χρονιάς. Τους ακολουθώ από πολύ μικρούς και ξέρω καλά ότι έχουν εξαιρετικά ανθρώπινα αλλά και τεχνικά προσόντα, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει μεγάλο ομαδικό πνεύμα. Υπάρχουν πολλές ομάδες που φιλοδοξούν να ανέβουν στο βάθρο. Εμείς, όπως πάντα, στοχεύσουμε στα κορυφαία επίπεδα της κατάταξης».

1969 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – ΝΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ P.JONASS ΣΤΟ “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΣΠΗΣ” ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η λάσπη πάντα εξομαλύνει τις διαφορές στο motocross και στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...