MXON 2023 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Οι Calvin Vlaanderen, Glenn Coldenhoff και Kay de Wolf θα βρεθούν στο Motocross of Nations στο Ernée της Γαλλίας, για λογαριασμό της Ολλανδίας στις 7 και 8 Οκτωβρίου. Το Motocross of Nations (MXoN) είναι το ετήσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα για εθνικές ομάδες. Οι τρεις οδηγοί αγωνίζονται ο καθένας στη δική του κατηγορία για έναν κοινό τίτλο…της χώρας τους!

Ο Vlaanderen (Gebben Van Venrooy Yamaha Racing) θα είναι ο αναβάτης των πορτοκαλί στη MXGP κατηγορία, ο Kay de Wolf (Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing) θα αγωνιστεί στην MX2 και ο Coldenhoff (Monster Energy Yamaha Factory MXGP Team) θα συμμετάσχει στην Open Class.

Η TeamNL κατέκτησε την πρώτη της νίκη στο Assen το 2019. Στη Γαλλία, οι οδηγοί θέλουν να επιστρέψουν στις θέσεις των μεταλλίων.

Team manager Barry Forschelen: «Αν και οι οδηγοί πάλεψαν σαν λιοντάρια, ήταν λίγο απογοητευμένοι αφού τερμάτισαν έβδομοι πέρυσι. Τώρα επιστρέφουμε, με μια πολύ δυνατή επιλογή που θα δώσει τα πάντα για να ανέβουμε ψηλά».

Πριν από αυτό, οι οδηγοί πρέπει πρώτα να περιμένουν για τα δύο τελευταία Grand Prix της σεζόν, στην Ιταλία (17-9) και στη Μεγάλη Βρετανία (24-9). Μετά από αυτό, η εστίαση είναι εντελώς στο MXoN.

Code Oranje
Η Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας της Ολλανδίας έκανε το ντοκιμαντέρ Code Oranje για την πρώτη νίκη της Ολλανδίας στο Motocross of Nations. Παρακολουθήστε το μοναδικό video παρακάτω.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...