ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ENDURO FESTIVAL ΤΟ 2023

Ένα πλήρως ανανεωμένο FESTIVAL περιμένει τους λάτρεις της OFF ROAD οικογένειας. Με 2 Διαφορετικές Διαδρομές των 75 Χιλιομέτρων έκαστος υπόσχεται να προσφέρει την Μέγιστη Ικανοποίηση προς όλους και να δώσει την δυνατότητα επιλογής με πολλές παραπλήσιες δραστηριότητες.

Η γνωστή Πίστα ΜΧ θα είναι επισης πανέτοιμη τόσο για Οργανωμένη Προπόνηση όσο και για TEST RIDE μοτοσυκλετών ΜΧ που θα προσφέρουν πολλές Εταιριες που θα παρευρεθούν εκεί.

TEST RIDE ENDURO Μοτοσυκλετών σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή καθώς επίσης για πρώτη φορά ADVENTURE TEST RIDE από τις Εταιρίες που θα κοσμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Πολλά πλούσια δώρα θα κληρωθούν επίσης από τις Εταιρίες που δήλωσαν ενδιαφέρον και τέλος Συναυλίες από πολύ γνωστά σχήματα θα ολοκληρώσουν το Τριήμερο.

Για ΌΛΕΣ τις Εταιρίες που θα παρευρεθούν στο φετινό FESTIVAL θα υπάρξει ειδική αναλυτική παρουσίαση για κάθε μία ξεχωριστά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε Ιδαιτερα τον Δήμος Μακρακώμης – Municipality of Makrakomi για την βοήθεια και αρωγή του στην προσπάθεια μας.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ…..

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 30 ευρώ!!!!!! με ΦΠΑ

614 More posts in ENDURONEWS category
Recommended for you
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO 2024 ΣΠΑΡΤΗ

Ο πρώτος διήμερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024 ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη με τον Παναγιώτη...