MXON 2023 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Η πολυαναμενόμενη ομάδα της Αυστραλίας αποκαλύφθηκε για το Monster Energy FIM Motocross of Nations 2023 στο Ernée της Γαλλίας στις 6-7-8 Οκτωβρίου. Ένα από τα φαβορί του φετινού τίτλου θα πάει στη Γαλλία με πολλή αυτοπεποίθηση καθώς η ομάδα θα παρατάξει τους αδερφούς Lawrence και τον Dean Ferris.

MXGP – Jett Lawrence

MX2 – Hunter Lawrence

Open – Dean Ferris

Ο προπονητής της ομάδας της Αυστραλίας Michael Byrne δήλωσε:

«Το επίπεδο προσμονής είναι υψηλό πριν από κάθε Motocross of Nations, αλλά φέτος έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ο Hunter και ο Jett είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρα τους και συνεχώς θαυμάζω την εργατικότητα, την ικανότητα και το ταμπεραμέντο του Ferris – είναι η επιτομή ενός ακούραστου αγωνιστή. Το MXoN είναι ένα κορυφαίο γεγονός στο διεθνές ημερολόγιο γιατί είναι σκληρό, γεμάτο πίεση και ασυμβίβαστο – όπως θα έπρεπε να είναι όταν η αφρόκρεμα του motocross από όλο τον κόσμο συγκεντρώνεται. Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο Hunter, o Jett και ο Dean θα κάνουν την Αυστραλία περήφανη».

1966 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα των προκριματικών του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος...